suomi mobiili isoimmat tissit

Kenellä Suomen suurimmat tissit? Tänään aamupäivä, mukkulan ostari mies Hitto että katsees oli ihana. Sinä seksikäs nainen Oulu ruotutien k-marketissa Tänään pe klo välillä. Ei ne nyt ihan isot oo,mutta kuitenkin. Tyttökaveri otti kuvan etelänreissulla,sillä on muuten paljon isommat. Siis voi herranen aika, eiks toi mee jo vähän liiallisuuksiin!? Rajansa kaikella, mua lähinnä inhottaa!

Vastaa alkuperäiseen viestiin Kenellä Suomen suurimmat tissit? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Kohusilikonipommi Elena Vikström kertoi jokin aika sitten poistattavansa silikonirintansa, joilla oli kokoa seitsemän desiä per rinta.

Silloin ihmeteltiin syitä, joista Elena vaikeni. Nyt syy on paljastunut. Hän poistatti kyllä entiset, mutta otti tilalle jättimäiset, yli litran silikonit. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi. Como » Uutiset » Täh — syntyikö nyt Suomen isoimmat rinnat? Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa!

Horoskooppi Sarjakuvat Kamala luonto Nemi Dilbert. Talousuutiset Oma raha Yrittäjä Pörssiuutiset. Reseptit Ajankohtaista Viinit Oluet. Digitoday Mobiili Testit Tietoturva. Lentoemäntä Martinalla on Euroopan suurimmat rinnat — haaveilee nyt yhtä äärimmäisestä pepusta: Saksalainen lentoemäntä ja glamourmalli Martina Big https: Nainen on tehnyt itselleen äärimmäisen muodonmuutoksen ottamalla itseensä rusketuspistoksia ja suurentamalla rintansa äärettömän suuriksi.

Omien sanojensa mukaan Martinalla on tällä hetkellä Euroopan suurimmat rinnat. Nyt Martina haluaa myös takamuksestaan yhtä muhkean kuin rinnoistaan.