Olen rasisti ja rotutietoinen suomalainen mies, mutta silti on tultu tapailtua kahteen otteeseen paria afrikasta syntyisin olevaa naista. Antaa melko hyvän kuvan joidenkin naisten selittämättömästä vetovoimasta.

En kannata mitään ideologiaa, ellei sitten 'etäisesti-kyynistä-mutta-eteenpän-suuntavaa-realismia' määritetä aatteeksi. Vastaan myös kysymyksiin jos niitä on: Kieli on ilmeisesti toinen äidinkielesi?

Mitä olen seurannut ulkomaalaisten ja suomalaisten avioliittojen kariutumisen yleisin syy on erilaisista kulttuuritaustoista johtuvat toisistaan eroavat odotukset parisuhteesta.

Esim Uudesta-Seelannista oleva katoliseen kirkkoon kuuluva nainen ja suomalainen luterilainen mies edustavat samaa länsimaisen kulttuurin aluetta ja ymmärtävät suurinpiirtein toisiaan. Toinen on nämä ns. Usein sitten tulee ero kun nainen löytää Suomessa varakkaamman "farangin". En sano etteikö noista suhteista osa onnistuisi ja että suomalaiset naiset eivät kiinnittäisi huomiota miehen varallisuuten.

Kuitenkin suhteella on parhaat mahdollisuudet onnistua jos osapuolet ovat suurinpiirtein tasavertaisia. Jos nimimerkki on "suomessasyntynytafro", niin mitäpä luulisit kulttuurin omaksumisesta ja hyväksymisestä? Älä unohda perheen ja suvun merkitystä.

Enpäs oo vähän aikaan täällä käynyt mutta kivasti on mielipiteitä tullut kehiin! Koen että olen aina jollain tavalla omaksunut Suomalaisen kulttuurin vaikka Afrikkalainen kulttuuri oli vahvasti osa arkeani kasvataessa. Tiedän etten tule ikinä joutumaan sellaiseen tilanteeseen jossa alkaisin Suomalaisen miehen kanssa seurustelemaan ja myöhemmin menemään hänen kanssaan naimisiin vaan papereitten takia koska olen itsekkin Suomen kansalainen valinnan varaa minulla siis on.

En osaa sanoa mitä tarkalleen suhteelta odotan paitsi että se kestäisi pitkään.. No sinulla on sitten täydet mahdollisuudet saada haluamasi. No joo, myönnän että "suomiafro" naiset voivat olla hyvin kauniita suomimiehenkin silmään. Missä kuljeksivat vapaat vakiintumis haluiset kolmenkympin tietämillä olevat "suomiafro" naiset? Voi löytyikö se pikkuisen tyttökaveri ihan uudesta -Seelannista asti ja nyt on sit ihan vuosisadan tarina, sit pikku Pekka ihmettelee muutaman vuoden päästä, kun on lusikat lähteneet ulos, lue toi sun väkerryksesi uudelleen silloin suhteen kestävyydestä, kun kyseessä samaa länsimaista kulttuuria.

Kirjoitat niin hyvin suomea, että sinulla on suomalaisen miehen kanssa yhteinen kieli. Tämä auttaa pitkässä juoksussa ja itsellä ei tosiaan ulkomaalaisista naisista huonojakaan kokemuksia. Minkäikäinen olet ja kuinka kauan asunut suomessa? Ulkomailla työmatkoilla asuessa tavatuja. Osa aivan hemmetin hienoja. Osa ei niin niin hienoja. Eipä ole heti ensimmäiseksi tullut ulkomailla tai Suomessa tullut kysyttyä, että onko sukusi jo pitkään asunut Amarikassa tai mistä olet Suomeen tullut.

Ei ensimmäisiä kysymyksiä kuten ei ihon väri. Ihan sama jos ihon väri jne. Eka kysymys ei sukututkimukseen liittyvä. Minua kyllä aina tuo sukututkimus kiinnostaa, joten pahoitteluni, että tulen olemaan juuristasi kiinnostunut.

Tosin vanhemmiten ja enemmän ulkolaisia ja värillisiä tavattuani, olen oppinut vähän hillitsemään uteliaisuuttani tai ainakin sen esiintuomista. Positiivisempi suhtautuminen afrikkalaisiin naisiin kuin vaikkapa afroamerikkalaisiin tai afrokaribialaisiin.

Ainakin tapaamani afrikkalaiset opiskelijanaiset ovat olleet kiinnostavia, käytökseltään miellyttäviä, asiallisia ja perhearvoja kunnioittavia. Mitä tulee ulkonäkökysymyksiin olen niitä suomalaismiehiä jotka pitävät afrikkalaisia naisia myös kauniina, viehättävinä ja puoleensavetävinä. Minulla ei ole ainakaan mitään sellaisia näkemyksiä jonka mukaan afrikkalaisista preferenssinä pitäisin vaaleahkoa, etiopialaismallista ihonväriä. Mitä tummaihoisempi, sitä kauniimpi. Sosiaalisesti suosin hieman keskivertaista enemmän koulutettuja.

Tuntuu että on enemmän "yhteistä puhuttavaa". Kerrotaan nyt omiakin kokemuksia kun kerran tänne eksyin. Olen parin viikon verran tapaillut parikymppistä afrikkalaista naista joka on asunut Suomessa pitkään. Täytyy sanoa että upea nainen ja väri on vain plussaa: Aluksi oli hieman ennakkoluuloja mutta ne kyllä hävisivät nopeasti.

Minun mielestäni afrikkalaiset ja myös muualta kotoisin olevat esim. Ja varmasti useimmat ovat oikeasti mukavia ja rakastettavia ihmisiä.

Harmi vaan, että Suomessa on niin kovin vähän afrikkalaisia tai ulkomaalaisen taustan omaavia ylipäänsä. Helsingissäkin näkyy katukuvassa usein mustia miehiä ja somalialaisia, mikä on ihan jees, mutta harvemmin mustia naisia. Ylipäänsä Suomi olisi parempi paikka, jos täällä olisi enemmän ulkomaalaisia ja ihmiset ylipäänsä olisivat avarakatseisempia. Ei taida tasa-arvo toteutua.

Miten se tähän liittyy? Mikä on suomalaisten ukkojen ja akkojen pulijakauma? Suomeen pitäisi saada enemmän afrikkalaisia naisia. He ovat minun preferenssini. Ei afrikkalaisia miehiä eikä naisia Suomeen. Jos Helsinkiin saataisiin 50 kuubalaista naista, tämäkin saatanan hautausmaa voisi herätä eloon.

Ja ilman yletöntä, typerää viinan kittaamista. Kun kalu alkaa seisomaan paatuneimmallakaan skinillä ei ole väliä minkä värinen nainen on. En naisen värillä ole merkitystä jos on muuten mieleen sillä pillu ja tissit löytyvät niin valkoisilta, mustilta kuin keltaisilta naisilta. Pillu on niin valkoisen, mustan kuin keltaisenkin miehen rakkain paikka. Kunnollinen mies vastaa suoraan kysymykseen suoraan: Mustat naiset ovat aivan ihania.

Heillä on erityisen hyvin kehittynyt esteettisyyden, kauneuden taju. Osaavat laittaa tukkansa ja vaatteensa äärimmäisen viehättävästi. En mie ole koskaan mitään kylttiä nahny joka ilmoittas missä se raja kulkee. Pitänee kysyä tutuilta onko ne nähny moista. Siis onhan tummat emännät eksoottisia ;. Tuo jalkavaimo puhe on höpö pöpöä. Ei suomalaiset, jotka oli vielä vuotta sitten torpan keisareita pidä jalkavaimoja. Onnellisia tuntuvat olevan pari-suhteessa.

Itse olisin kovastikin kiinnostunut seurustelemisesta kiltin ja kivan mustan tytön kanssa, mutta olen kyllä pannut merkille sen että jos valkoiselle suomalaiselle naiselle kiltti mies on enemmänkin kaveri, niin mustalle naiselle kiltti mies on totaalinen turn off.

Asun helsingissä, joten olen jo lähes 20 vuoden ajan nähnyt niin kaduilla, ravintoloissa kuin työpaikoillakin useita eri tummia naisia, ja heistä yksikään ei edes vilkaise minuun päin. Aasialaisista naisista muutama on hymyillyt minulle kauniisti, mutta mustat naiset kohtelevat minua kuin ilmaa.

Suomalainen nainen on ainut joka on lähestynyt minua kaikkein aktiivisimmin, joten olen saanut kyllä hyvin vahvan vaikutelman siitä ettei mustia naisia kiinnosta valkoinen suomalainen mies lainkaan. Tästä syystä en viitsi suotta häiritä heitä, kun tietää että pakit tulee jokatapauksessa. Uskon, että olet liian kiltti ja tylsä tulisellle afronaiselle ellei se ole jostain uskonnollisista piireistä.

Kerroppa mitä mielenkiintoista yleensäkin on jossain ns. Kuka nainen paitsi aasialainen, on kiinnostunut kilteistä ja aina-valmiina olevista miehistä. Tummissa naisissa on sen verran enemmän luonetta kuin missään, että älä edes viitsi vaivautua yrittämään niitä. Keskity vaan aasian helppoihin naisiin, ne ei ole kovin kranttuja ulkonäkösi suhteen, vaan haluavat jossain vaiheessa vain tietää paljon sulla on rahaa pankkitilillä. Vain valkoista miestä fanaattisesti inhoava suomalainen feministi voi kirjoittaa noin vihamielisen vastauksen.

Juuri sinunkaltaistesi suomi-naisten takia todella toivon että kaikki suomalaiset naiset pakkonaitettaisiin muslimi-miehille jalkavaimoiksi ja suomalaiset miehet ottaisivat vaimon aasiasta. Aloittaja kysyy mitä mieltä miehet ovat mustista naisista. Vastaan että en halua heitä koska he palvovat vain väkivaltaisia raiskaajia. En ole raiskaaja enkä väkivaltainen, joten en halua miesvihaa täynnä olevaa valkoista enkä mustaa naista. Pitkästä aikaa täällä taas! Missä ovat vuotiaat sinkut "suomiafro" naiset: Minä tiedän tapauksen jossa musta nainen ja valkoinen mies kirjoittelivat toisilleen netissä ilman että kumpikaan tiesi minkä värinen toinen on.

Kumpikin on läntisestä teollisuusmaasta ja kristittyjä. Pariskunta kiinnostui toisistaan niin paljon että tapasivat ja sitten lopulta seurustelun jälkeen menivät naimisiin.

Itse en kuulu tohon ikäryhmään joten en osaa sanoa, voisin kuitenkin kuvitella että ihan normi paikoissa missä suomalaisetkin. Olen suomalainen mies ja suhtautuminen afrikkalaisiin ja aasialaisiin naisiin on hyvin myönteinen ja toivoisin heitä lisää tänne suomeen. Ja mikä ettei myös elämänkumppaniksi ihan hyvin voisi ajatella ulkomaalaista naista. Mietin vain sitä, että missä afrikkalaiset sinkkunaiset vapaa-aikaansa viettävät. Tietenkin päivisin he ovat varmaan opiskelemassa tai töissä.

Ainakin kaupassa heitä näkee silloin tällöin ja ehkä varmemmin iltapäivän jälkeen, kun palaavat kotiin ja käyvät ruoka ostoksilla. Täällä ainakin näkee afrikkalaisia ostoksilla paikallisessa Lidl marketissa ja siellä käy aika monesta eri kansallisuudesta ihmisiä ostoksilla.

Iltaisin kaduilla ei kyllä paljon afrikkalaisia naisia näy, joten onko niin, että he kokoontuvat viettämään iltaa muiden kaupungissa asuvien afrikkaalisten kanssa, jolloin eivät tarvise olla yksikseen. Olisipa rohkeutta lähestyä afrikkalaista naista, kun oon senverran ujo luonteeltani, etten uskalla lähestyä juuri ketään naista, koska oletan, että saan taas pakit, kun muutaman kerran olen ollut treffeillä ja oon saanu aina pakit.

Olisin kyllä otettu, jos afrikkalainen nainen tulis jutteleen mulle suomalaiselle miehelle, niin ei varmaan koskaan tuu tapahtumaan, mutta sitä toivon. Ei oikein iske tulta 2. Minua ei kyllä kiinnosta mustat tai erittäin tummat naiset. Sellainen suomalainen brunette on ok ja miksi ei vaikka joku ulkomaalainenkin mutta että joku tropiikin tyttö, kiinalainen tai thaimaalainen.

Ei oikein iske ei sitten niin millään. Ennen melkein mikä tahansa jotenkin normaali suomalainen harmaavarpunen tai "Justiina". Jos afrikkalaisista pitäisi jotain kaunista sanoa, niin se on ehdottamasti takamus ja sen muoto mutta vastaavia löytyy kyllä suomalaisillakin joskin ovat harvinaisempia näkyjä.

Pahimpia piirteitä ulkonäöllisesti afrikkalaisessa taas ovat kikkarapää, silmät, pusuhuulet ja koko leukavärkki sekä usein tikkumaiset sääret. Jotenkin ikä alkaa käsittääkseni painaa myös kovin nuorena. Kauniita tummia naisia vaikuttaisi olevan erityisesti Intiassa, arabimaissa ja entisen Neuvostoliiton eteläisissä osissa ja yleensä kauneimmat näistä ovat oman kansansa keskuudessa keskimääräistä vaaleampia joskin suomalaisittain tummia.

Jälleen oli se aika vuodesta, kun maailman kauneimmat naiset katsastettiin, jälleen kerran kauko aasian kauneus voitti, filippiinat ovat brassien, venezuelan ohella menestyneimpiä kauneuskilpailuiden saralla. Ylempänä oleva nimimerkki on kirjoituksineen metsässä, kuin lumiukko, yhdessä varpustensa kanssa. Mielenkiintoista, että edellä mainitut maanosat ovat suurimmat kauneusteollisuuden ja plastiikkakirurgian kuluttajia Siis vedät johtopäätöksenä, että koska Kiinassa sekä Koreassa kauneuskirurgia jyllää, niin tämä koskisi Filippiinejä myöskin?

Siksi veditkin reilusti maanosan mukaan, koska tiesit itsekkin, että juuri Filippiineillä se kauneuskirurgia ei jyllääkkään. Semmoista se on, ku pitää alkaa vihjaileen perättömiä; No sinua mukaillen Euroopassa jyllää kauneuskirurgia: D Onhan kolmen kärjessä 2 euroopan maata.

Ei oikein iske tulta 3. No tarkoitin noin keskimääräisesti. Kauniita löyty joka maasta mutta ne eivät välttämättä aina kovin edusta omaa kansaansa ulkonäöllisesti.

Aasiasta löytyy muuten paljon puoliksi tai ainakin osittain eurooppalaisia juuri kauneusalalta. Usein erottuvat edukseen ja ovat vähän isompiakin. Vaikka kuinka ylistäisit Kauko-Idän naisia, ovat ne ainakin minun mielestäni pieniä ja pienirintaisia silmistä nyt puhumattakaan.

Minun mielestäni Suomalainen nainen on yhtä leveä, kuin pitkäkin, kuten Leevikin aikoinaan lauloi, pohkeet yleensä paksut. Silmät tihrusilmät, ja syvällä kallon sisällä. Hiukset luonostaan maantienväriset, nenä semmoinen perunamainen. Lantiota ei erot, ja tässä suurin syy miksi ei menestytä kauneuskisoissa. Mustat naiset ovat kauniita. Ja jos jätetään laskuista pois aina joukon mukana tulevat huijarit niin suurin osa edustaa moraaliltaan parempia arvoja kuin useimmat suomalaiset naikkoset. Kauniita ovat monet heistä, ylväs ryhti, upea vartalo, tietyllä tavalla maanläheisiä.

Yhden kanssa seurustelleena voin sanoa että eivät ole helppoja nakkeja, seurustella piti pitkään ennen kuin suloihin pääsi tarkemmin tutustumaan.

Mentaliteetti poikkeaa huomattavasti täkäläisistä siskoista, ovat epäluuloisia, mustasukkaisia ja omahyväisiä. Lisäksi äärimmäisen ylpeitä ja turhamaisia.

Tämä nainen syntynyt ja kasvanut Afrikassa, mutta asunut kauan suomessa. Vaatii pitkää pinnaa, jotta jaksaa tosissaan. Kyllä kiinnostaa tosi paljon Afrikkalaiset ja Lähiidän naiset, Niitähän tapaa busseissa, metroissa, kaupoissa mutta kumminkin alitajunnassa on tieto siitä että ne on jo varattuja vaimoja, joten jokin iskeminen julkisilta paikoilta olisi jo suoritus jo sinänsä. Olen tietenkin väärä mies vastamaan kysymyksesi, koska en ole moneen vuoteen edes asunut Suomessa, mutta uskon silti määrätyistä poliitttisista suuntauksista huolimatta, että suurin osa meistä pitää ihmiset ihmisenä, hällä väliä minkä värinen iho sattuu olemaan.

Itselläni on nykyisin onnistunut olemaan tummaihoisia naisia lähinaapurina ja takaan että hienompia ihmisiä saa hakemalla hakea. Mutta sinullahan on väriin kohdistuva yleistys, etkä lainkaan huomaa ettet kohtele yksilöitä yksilöinä. Vain se joka ei edes muista mistä hänen tuttunsa ovat alkujaan kotoisin on lähes täysin vapaa rasismista.

Ei sillä värillä ole mitään väliä. Ja jos on niin suosittelen opiskelemaan. Olen syvästi rakastunut Suomessa asuvaan Afrikasta tulleeseen yh-naiseen.

Hän on ehtinyt omaksua suomalaisen kulttuurin ja tavat, suomenkielen taito hänellä on kohtuullinen, ja hänellä on suomessa hankittu hyvä koulutus ja työ. Olisin täysin valmis ottamaan hänet puolisokseni. Parisuhteesta ja suhteen tilasta puhuminen on hänelle erittäin vaikeaa. Tuntuu että afrikkalainen yhteisö on monesti tärkeämpi kuin suhteeseen täysillä panostava puolisokandidaatti. Seurustelua meillä on takanamme puolisen vuotta.

Nainen tuntuu olevan erittäin kiinni, mutta toisaalta pitävän etäällä. Itse olen tunteistani varma vaikka vientiä olisi myös kantaväestön piirissä. Kulttuuriin liittyviä konflikteja on jonkin verran, mutta ylitsepääsemättömiä ne eivät ole. Tuttavapiirini mielestä itse olen ns. Good catch, hyvin koulutettu kunnollinen mies. Sanoisin että afrikkalaiset naiset eivät juuri poikkea esim. Miehellä on ehdottomasti oltava hyvä itsetunto, ja herrasmiesmäiset käytöstavat, jos aikoo vakavaa suhdetta.

Tasa-arvokäsitys afrikkalaisilla naisilla poikkeaa sikäli, että mies on ehdottomasti aina se, joka maksaa ulkonakäynnit. Niille, jotka kuvittelevat, että afrikkalaiset ovat jotenkin kevytkenkäisiä sanoisin että turha luulo, ainakaan ei voi yleistää. Pahin vika omassani taitaa olla taipumus omistamisen haluun ja mustasukkaisuuteen.

Olen käynyt Marokossa ja Tunisiassa ja siellä miehillä oli todellakin herrasmiessäännöt hallussa. Hirmuisimmat häppärit kohtasin kerran Afrikassa.

Kun niitä ihmettelin, minulle kerrottiin niitä venytetyn heimon tapaan lapsesta asti. Olihan hetulat kertakaikkiaan mutta ei ne hommia haitanneet. Sensijaan teräsvillan karkea karvoitus on useampana kertana hangannut ihoni araksi. Mutta silloin on jypytetty hartaasti ja pitkään. Tummaihoinen saattaa tuoksua joskus todella erilaiselta. Ilolla asiaan ja laupeudentöihin. Ei nyt muuta, hei vain.

Timpuri Numento , Jos nainen on pillu, niin mies on varmaan sitten kulli! Hei mies, joka kutsut naisia pilluiksi, onko sinun äitisi pillu? Onko sinun sisaresi pillu? Onko sinun vaimosi pillu? Onko sinun tyttäresi pillu? Vai kutsutko huonoja naisia pilluiksi, jos nyt sellaisia on nykyaikana enää olemassakaan. Vai kutsutko jotakin kaunista ja naisellista naista pilluksi, jota et itse voi saada? Olen kuullut joskus mainittavan, että joku nainen on pelkkä pillu tai pilluhara.

Ainahan kaikkia nimityksiä voi keksiä, kun haluaa ja yrittää loukata jotakin naista. Naisiahan on iän kaiken huoriteltu, miehille ei ikävä kyllä vastaavaa nimitystä ole kuin mitä huora naiselle. On olemassa maksullisia naisia, jotka ovat ihan oikeita huoria, jos kerran huoritella täytyy. Jotkut näistä naisista kutsuvat itse itseään huoriksi ja ovat kuulemma ylpeitä ammatistaan. Mutta suurin osa naisista on vain tavallisia naisia, ei mitään madonnoja eikä myöskään huoria.

Tavallinen nainen , Kiiottavampi se ainakin on, se mustan naisen tavara. Luonnos tallennettu Luonnos poistettu.

: Mustan naisen pillu iskutreffit

Mustan naisen pillu iskutreffit Olihan hetulat kertakaikkiaan mutta ei ne hommia haitanneet. Lähes kaikki expat naiset joilla oli lapsia valittivat sitä että minnekään ei voinut mennä kun kaikki paikat olivat täynnä jos jonkinlaista ahdistelijaa ja runkkaria. Olemme joutuneet rasimin kohteeksi aika usein jopa päivittäin aiemmin, mutta nykyisin harvemmin. USA on rotujen sulatusuuni ja maailman rikkain maa. Kumpikin on läntisestä teollisuusmaasta ja kristittyjä.
PIENET PILLUT PRIVATE EROTIC MASSAGE Fleshlight forum suomi kajaani
MATKASEURAA VAILLA ISOT LUOMUTISSIT Real escorte suomi imatra
Enpäs oo vähän aikaan täällä käynyt mutta kivasti on mielipiteitä tullut kehiin! No joo, myönnän että "suomiafro" naiset voivat olla hyvin kauniita suomimiehenkin silmään. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Asun helsingissä, joten olen jo lähes 20 vuoden ajan nähnyt niin kaduilla, ravintoloissa kuin työpaikoillakin useita eri tummia naisia, ja heistä yksikään ei edes vilkaise minuun päin. Kiitos kun jaoit mielipiteesi asiaan!

Meillä molemmilla on lapsia edellisistä avioliitoista ja yhteisiä sellaisia ei ole. Meidän molempien lapset ovat jo aikuistumassa, joten saamme viettää paljon aikaa yhdessä. Olemme siis jo viiskymppisiä vanhuksia molemmat. Eipä siinä mitään, kun elämänkokemusta on jo muutenkin aiemmista liitoista, joten voimme vaan nauttia elämästä.

Afrikassa viiskymppiset ovat vanhuksia, Suomessa eivät. No se oli vähän niinkuin vitsinä heitetty. Komppaan keskustelua aloittanutta naista. Itse olen parikymppinen afrikkalaistaustainen nainen, korkeakoulua käyvä ja koko ikäni Suomessa asunut. Olen havainnut sen, että suomalaiset miehet ja hyvin varteenotettavat tapaukset olettavat meidän olevan joko varattuja tai "maanmiehillemme" suunnattuja, siis tää ei todellakaan pidä paikkaansa, olen itse tapaillut skandinavian miehiä.

Olisi mukavampaa, jos asialliset kiinnostuneet miehet uskaliaammin lähestyisivät meitä. Pääkaupunkiseudulla ainakin ollaan aikaansa edellä monikulttuurisuudessa parin valinnassa.

Haluaisin kaikkia kuitenkin muistuttaa siitä, että Afrikka on maanosa, johon mahtuu lukuisia uskontoja, kulttuureja ja persoonia. Ihan niin kuin maailmalla yleensäkin, kuitenkin jo Suomessa asuvat koulutetut afrikkalaistaustaiset naiset omaavat hyvin suomalaisia kulttuurillisia ominaisuuksia ja tapoja. Toisaalta, näitä palstoja lukee suurimmalta osin, joko monikulttuurisissa suhteissa olevat tai rasismia lietsovat.

Kannustaisin kuitenkin teitä miehiä lähestymään rohkeasti, kyllä katsekontaktista ja kehonkielestä voi paljon päätellä, unohtamatta vasemman käden nimettömän varustusta. Itse etsin edelleen sopivaa seurustelukumppania. On ihanaa kuulla niistä parisuhteista, jotka onnistuu ja joille annetaan mahdollisuus hääalttarille asti.

Kerran sitä tässä eletään, mä en ainakaan aio jossitella. Mähän oon positiivisesti yllättynyt. Jos totta puhutaan, niin en kyllä olis heti pohjolaa veikannu teiän sijainniks. Todella kiva kuulla tästä ja ennen kaikkea, kaikkea hyvää teille ja onnea perheenlisäyksestä! Minulla ei ollut mitään preferenssiä mustia tyttöjä kohtaan, mutta helpommin tuli tapailtua mustia tyttöjä kun heitä nyt sattui olemaan noissa paikoissa enemmän kuin valkoisia.

Suomessa taas seurustellut tietenkin suomalaisten tyttöjen kanssa, sillä en pahemmin ole täällä Afrikkalaisiin tyttöihin törmännyt. Somaleitahan täällä tietty on, mutta itse ollessani kristitty en voisi harkita seurustelevani vakavasti muslimin kanssa ellei sitten hänellä halua kääntyä kristityksi.

Pari vuotta nyt seurustellut Länsi-Afrikasta kotoisin olevan kristityn korkeastikoulutetun tytön kanssa ja hyvin menee. Tietenkin kulttuurierot ovat valtaisat eikä hän ole nähnyt mailmaa samalla tavalla kuin minä, mutta molemmat uskomme että rakkaus voittaa kuitenkin aina.

Elämme toisiamme varten, emme muita. Suomessa on tietenkin ennakkoluuloja ja rasismia, mutta enemmän vittuilua saa osakseen kyllä mielestäni enemmän Afrikassa kuin Suomessa ja ongelmat hieman erilaiset.

Olen täysin samaa mieltä Afrikkalaisen miehen kanssa siitä että toisen kulttuuri täytyy hyväksyä, vaikka se ei olisikaan täydellinen. Aivan kuten ei mikään muukaan kulttuuri. Jos tumman tytön kanssa haluaa toimivan suhteen on musta tärkeää oppia näkemään toinen nimenomaan naisena eikä mustana tai afrikkalaisena. Ikävä kyllä mutta tuo uskonto on käsittämättömän ongelmallinen ihmisten päässä. Aivan kuin naispappeus, tasa arvoa ollaan muttei nainen kuitenkaan saa olla pappi. Mielestäni erikulttuuristen suhteiden peruskivi on se että hyväksytään toisen erilaisuus ja uskonto muttei aleta omaa tuputtamaan toiselle, tai jos aletaan niin siitä ne ongelmat syntyy.

Ateistina minua ei vaivaa toisen usko lainkaan kunhan se ei hallitse meidän elämää ja tungeta pakolla minuun. Ainakin tähän asti on toiminut aasialaisen kumppanin kanssa, minusta tuntuu että he kunnioittavat enemmän toisten uskoa kuin länsimaalaiset.

Pari kaveria on ollut suhteessa afrikkalaisen naisen kanssa, mutta molemmat ovat pahasti pettyneet, itsekin kävin muutaman kerran ulkona toisen kaverin naisen siskon kanssa, mutta afrikkalaiset naiset eivät oikein ymmärrä reaaliteetteja, yrittävät nyhtää mieheltä kaiken, tai luulevat että raha kasvaa puissa.

Olisi kiva jos tarkentaisit nimittäin kaikki minun tuntemani afrikkalaiset naiset jotka täällä ovat kasvaneet eivät ajattela noin. Jeps, jopa yhden tapauksen pohjalta voi yleistää. Ihminen on usein sen kulttuurin tuote minkä keskuudessa hän on kasvanut. Ei minusta Suomssa kasvanut tyttö ole mikään tae kuitenkaan onneen, vaan usein ehkä koulutetulle miehelle koulutettu Afrikkalainen tyttö voi sopia paremmin kuin Suomessa kasvanut kouluja käymätön henkilö.

En kuitenkaan usko että Suomalaiselle villi-ihmisille sopisi sitä vastoin Afrikkalainen villi-ihminen kun molempien kyky sietää ja ymmärtää erilaisuutta on rajallinen.

Itä-Afrikassa kaupungeissa kasvaneet keski-luokan tytöt ovat jokseenkin yhtä länsimaalaisia kuin Suomessa, tietty Länsi-Afrikassa afrikkalainen kulttuuri on hyvässä ja pahassa vahvimmillaan. Oon itsekin kyllä huomannut että Afrikkalaisissa yhteiskunnissa korostuu tietynlainen materialismi, mutta sitä esiintyy yhtä lailla Suomessakin. Joka paikassa on ihmisiä jotka kuvittelevat että raha tuottaa onnea ja rohkenen väittää että tuskin missään maassa naiset eivät pitäisi tärkeänä sitä että mies on edes jollain tasolla menestyvä ja pystyy huolehtimaan perheestään.

Niissä maissa joissa puuttuu tasa-arvo ja naisten menestymistä yhteiskunnassa pyritään rajoittamaan on naisilla tietenkin suurempi intressi yrittää saada menestyvää miestä. Mitä ihmeellistä siinä nyt on? Ei tumma tyttö tai suomalainen tyttö ole itsessään todellakaan mikään onnen tae.

Hyvän naisen valitseminen on vaativaa puuhaa ja usein tuuristakin kiinni, mutta kun on avoiminmielin liikkeellä voi löytää sen mitä haluaa. Siis Suomessa kasvanut kouluja käymätön afrikkalainen nainen vai? Yleensä kyllä Suomessa syntyneet ovat ne koulut käynneet ihan korkeakouluun asti Länsi afrikkalaiset jotka itse tunnen.

Jos luet tarkkaan, niin en ottanut kantaa Suomessa syntyneiden afrikkalaisten tyttöjen koulutustaustaan vaan siihen että koulutetuille miehille sopii koulutettu nainen ja päin vastoin ja että sillä että missä on syntynyt on välillä toissijainen seikka.

Alright, oli vähän sekavaa mutta kiitos kun selvensit. Olen jossain määrin samaa mieltä kanssasi asiassa. Kiitos kun jaoit mielipiteesi asiaan! Kiitos kun jaoit mielipiteesi! Olisi voinut tarkemmin kuitenkin selittää.. Olen rasisti ja rotutietoinen suomalainen mies, mutta silti on tultu tapailtua kahteen otteeseen paria afrikasta syntyisin olevaa naista. Antaa melko hyvän kuvan joidenkin naisten selittämättömästä vetovoimasta. En kannata mitään ideologiaa, ellei sitten 'etäisesti-kyynistä-mutta-eteenpän-suuntavaa-realismia' määritetä aatteeksi.

Vastaan myös kysymyksiin jos niitä on: Kieli on ilmeisesti toinen äidinkielesi? Mitä olen seurannut ulkomaalaisten ja suomalaisten avioliittojen kariutumisen yleisin syy on erilaisista kulttuuritaustoista johtuvat toisistaan eroavat odotukset parisuhteesta.

Esim Uudesta-Seelannista oleva katoliseen kirkkoon kuuluva nainen ja suomalainen luterilainen mies edustavat samaa länsimaisen kulttuurin aluetta ja ymmärtävät suurinpiirtein toisiaan.

Toinen on nämä ns. Usein sitten tulee ero kun nainen löytää Suomessa varakkaamman "farangin". En sano etteikö noista suhteista osa onnistuisi ja että suomalaiset naiset eivät kiinnittäisi huomiota miehen varallisuuten. Kuitenkin suhteella on parhaat mahdollisuudet onnistua jos osapuolet ovat suurinpiirtein tasavertaisia. Jos nimimerkki on "suomessasyntynytafro", niin mitäpä luulisit kulttuurin omaksumisesta ja hyväksymisestä?

Älä unohda perheen ja suvun merkitystä. Enpäs oo vähän aikaan täällä käynyt mutta kivasti on mielipiteitä tullut kehiin! Koen että olen aina jollain tavalla omaksunut Suomalaisen kulttuurin vaikka Afrikkalainen kulttuuri oli vahvasti osa arkeani kasvataessa.

Tiedän etten tule ikinä joutumaan sellaiseen tilanteeseen jossa alkaisin Suomalaisen miehen kanssa seurustelemaan ja myöhemmin menemään hänen kanssaan naimisiin vaan papereitten takia koska olen itsekkin Suomen kansalainen valinnan varaa minulla siis on. En osaa sanoa mitä tarkalleen suhteelta odotan paitsi että se kestäisi pitkään.. No sinulla on sitten täydet mahdollisuudet saada haluamasi. No joo, myönnän että "suomiafro" naiset voivat olla hyvin kauniita suomimiehenkin silmään.

Missä kuljeksivat vapaat vakiintumis haluiset kolmenkympin tietämillä olevat "suomiafro" naiset? Voi löytyikö se pikkuisen tyttökaveri ihan uudesta -Seelannista asti ja nyt on sit ihan vuosisadan tarina, sit pikku Pekka ihmettelee muutaman vuoden päästä, kun on lusikat lähteneet ulos, lue toi sun väkerryksesi uudelleen silloin suhteen kestävyydestä, kun kyseessä samaa länsimaista kulttuuria.

Kirjoitat niin hyvin suomea, että sinulla on suomalaisen miehen kanssa yhteinen kieli. Tämä auttaa pitkässä juoksussa ja itsellä ei tosiaan ulkomaalaisista naisista huonojakaan kokemuksia.

Minkäikäinen olet ja kuinka kauan asunut suomessa? Ulkomailla työmatkoilla asuessa tavatuja. Osa aivan hemmetin hienoja. Osa ei niin niin hienoja. Eipä ole heti ensimmäiseksi tullut ulkomailla tai Suomessa tullut kysyttyä, että onko sukusi jo pitkään asunut Amarikassa tai mistä olet Suomeen tullut. Ei ensimmäisiä kysymyksiä kuten ei ihon väri. Ihan sama jos ihon väri jne. Eka kysymys ei sukututkimukseen liittyvä.

Minua kyllä aina tuo sukututkimus kiinnostaa, joten pahoitteluni, että tulen olemaan juuristasi kiinnostunut. Tosin vanhemmiten ja enemmän ulkolaisia ja värillisiä tavattuani, olen oppinut vähän hillitsemään uteliaisuuttani tai ainakin sen esiintuomista. Positiivisempi suhtautuminen afrikkalaisiin naisiin kuin vaikkapa afroamerikkalaisiin tai afrokaribialaisiin. Ainakin tapaamani afrikkalaiset opiskelijanaiset ovat olleet kiinnostavia, käytökseltään miellyttäviä, asiallisia ja perhearvoja kunnioittavia.

Mitä tulee ulkonäkökysymyksiin olen niitä suomalaismiehiä jotka pitävät afrikkalaisia naisia myös kauniina, viehättävinä ja puoleensavetävinä. Minulla ei ole ainakaan mitään sellaisia näkemyksiä jonka mukaan afrikkalaisista preferenssinä pitäisin vaaleahkoa, etiopialaismallista ihonväriä. Mitä tummaihoisempi, sitä kauniimpi. Sosiaalisesti suosin hieman keskivertaista enemmän koulutettuja.

Tuntuu että on enemmän "yhteistä puhuttavaa". Kerrotaan nyt omiakin kokemuksia kun kerran tänne eksyin. Olen parin viikon verran tapaillut parikymppistä afrikkalaista naista joka on asunut Suomessa pitkään. Täytyy sanoa että upea nainen ja väri on vain plussaa: Aluksi oli hieman ennakkoluuloja mutta ne kyllä hävisivät nopeasti. Minun mielestäni afrikkalaiset ja myös muualta kotoisin olevat esim. Ja varmasti useimmat ovat oikeasti mukavia ja rakastettavia ihmisiä.

Harmi vaan, että Suomessa on niin kovin vähän afrikkalaisia tai ulkomaalaisen taustan omaavia ylipäänsä. Helsingissäkin näkyy katukuvassa usein mustia miehiä ja somalialaisia, mikä on ihan jees, mutta harvemmin mustia naisia. Ylipäänsä Suomi olisi parempi paikka, jos täällä olisi enemmän ulkomaalaisia ja ihmiset ylipäänsä olisivat avarakatseisempia.

Ei taida tasa-arvo toteutua. Miten se tähän liittyy? Mikä on suomalaisten ukkojen ja akkojen pulijakauma? Suomeen pitäisi saada enemmän afrikkalaisia naisia. He ovat minun preferenssini. Ei afrikkalaisia miehiä eikä naisia Suomeen. Jos Helsinkiin saataisiin 50 kuubalaista naista, tämäkin saatanan hautausmaa voisi herätä eloon. Ja ilman yletöntä, typerää viinan kittaamista. Kun kalu alkaa seisomaan paatuneimmallakaan skinillä ei ole väliä minkä värinen nainen on.

En naisen värillä ole merkitystä jos on muuten mieleen sillä pillu ja tissit löytyvät niin valkoisilta, mustilta kuin keltaisilta naisilta. Pillu on niin valkoisen, mustan kuin keltaisenkin miehen rakkain paikka. Kunnollinen mies vastaa suoraan kysymykseen suoraan: Mustat naiset ovat aivan ihania.

Heillä on erityisen hyvin kehittynyt esteettisyyden, kauneuden taju. Osaavat laittaa tukkansa ja vaatteensa äärimmäisen viehättävästi. En mie ole koskaan mitään kylttiä nahny joka ilmoittas missä se raja kulkee. Pitänee kysyä tutuilta onko ne nähny moista. Siis onhan tummat emännät eksoottisia ;. Tuo jalkavaimo puhe on höpö pöpöä. Ei suomalaiset, jotka oli vielä vuotta sitten torpan keisareita pidä jalkavaimoja.

Onnellisia tuntuvat olevan pari-suhteessa. Itse olisin kovastikin kiinnostunut seurustelemisesta kiltin ja kivan mustan tytön kanssa, mutta olen kyllä pannut merkille sen että jos valkoiselle suomalaiselle naiselle kiltti mies on enemmänkin kaveri, niin mustalle naiselle kiltti mies on totaalinen turn off. Asun helsingissä, joten olen jo lähes 20 vuoden ajan nähnyt niin kaduilla, ravintoloissa kuin työpaikoillakin useita eri tummia naisia, ja heistä yksikään ei edes vilkaise minuun päin.

Aasialaisista naisista muutama on hymyillyt minulle kauniisti, mutta mustat naiset kohtelevat minua kuin ilmaa. Suomalainen nainen on ainut joka on lähestynyt minua kaikkein aktiivisimmin, joten olen saanut kyllä hyvin vahvan vaikutelman siitä ettei mustia naisia kiinnosta valkoinen suomalainen mies lainkaan. Tästä syystä en viitsi suotta häiritä heitä, kun tietää että pakit tulee jokatapauksessa.

Uskon, että olet liian kiltti ja tylsä tulisellle afronaiselle ellei se ole jostain uskonnollisista piireistä. Kerroppa mitä mielenkiintoista yleensäkin on jossain ns. Kuka nainen paitsi aasialainen, on kiinnostunut kilteistä ja aina-valmiina olevista miehistä.

Tummissa naisissa on sen verran enemmän luonetta kuin missään, että älä edes viitsi vaivautua yrittämään niitä. Keskity vaan aasian helppoihin naisiin, ne ei ole kovin kranttuja ulkonäkösi suhteen, vaan haluavat jossain vaiheessa vain tietää paljon sulla on rahaa pankkitilillä.

Vain valkoista miestä fanaattisesti inhoava suomalainen feministi voi kirjoittaa noin vihamielisen vastauksen. Juuri sinunkaltaistesi suomi-naisten takia todella toivon että kaikki suomalaiset naiset pakkonaitettaisiin muslimi-miehille jalkavaimoiksi ja suomalaiset miehet ottaisivat vaimon aasiasta. Aloittaja kysyy mitä mieltä miehet ovat mustista naisista. Vastaan että en halua heitä koska he palvovat vain väkivaltaisia raiskaajia.

En ole raiskaaja enkä väkivaltainen, joten en halua miesvihaa täynnä olevaa valkoista enkä mustaa naista. Pitkästä aikaa täällä taas! Missä ovat vuotiaat sinkut "suomiafro" naiset: Minä tiedän tapauksen jossa musta nainen ja valkoinen mies kirjoittelivat toisilleen netissä ilman että kumpikaan tiesi minkä värinen toinen on.

Kumpikin on läntisestä teollisuusmaasta ja kristittyjä. Pariskunta kiinnostui toisistaan niin paljon että tapasivat ja sitten lopulta seurustelun jälkeen menivät naimisiin.

Itse en kuulu tohon ikäryhmään joten en osaa sanoa, voisin kuitenkin kuvitella että ihan normi paikoissa missä suomalaisetkin. Olen suomalainen mies ja suhtautuminen afrikkalaisiin ja aasialaisiin naisiin on hyvin myönteinen ja toivoisin heitä lisää tänne suomeen. Ja mikä ettei myös elämänkumppaniksi ihan hyvin voisi ajatella ulkomaalaista naista. Mietin vain sitä, että missä afrikkalaiset sinkkunaiset vapaa-aikaansa viettävät. Tietenkin päivisin he ovat varmaan opiskelemassa tai töissä.

Ainakin kaupassa heitä näkee silloin tällöin ja ehkä varmemmin iltapäivän jälkeen, kun palaavat kotiin ja käyvät ruoka ostoksilla. Täällä ainakin näkee afrikkalaisia ostoksilla paikallisessa Lidl marketissa ja siellä käy aika monesta eri kansallisuudesta ihmisiä ostoksilla. Iltaisin kaduilla ei kyllä paljon afrikkalaisia naisia näy, joten onko niin, että he kokoontuvat viettämään iltaa muiden kaupungissa asuvien afrikkaalisten kanssa, jolloin eivät tarvise olla yksikseen.

Olisipa rohkeutta lähestyä afrikkalaista naista, kun oon senverran ujo luonteeltani, etten uskalla lähestyä juuri ketään naista, koska oletan, että saan taas pakit, kun muutaman kerran olen ollut treffeillä ja oon saanu aina pakit.

Olisin kyllä otettu, jos afrikkalainen nainen tulis jutteleen mulle suomalaiselle miehelle, niin ei varmaan koskaan tuu tapahtumaan, mutta sitä toivon. Ei oikein iske tulta 2. Sen muutaman kymmenen mustaihoisen kanssa iloitellessani en ole huomannut suurta eroa syvyydessä enkä väljyydessä. Toki monta lasta synnyttäneillä ei ole teinitytön tiukkuutta.

Mutta ulkoinen ero on joskus ollut huomattavankin suuri ihonväristä välittämättä. Hirmuisimmat häppärit kohtasin kerran Afrikassa. Kun niitä ihmettelin, minulle kerrottiin niitä venytetyn heimon tapaan lapsesta asti.

Olihan hetulat kertakaikkiaan mutta ei ne hommia haitanneet. Sensijaan teräsvillan karkea karvoitus on useampana kertana hangannut ihoni araksi. Mutta silloin on jypytetty hartaasti ja pitkään.

Tummaihoinen saattaa tuoksua joskus todella erilaiselta. Ilolla asiaan ja laupeudentöihin. Ei nyt muuta, hei vain. Timpuri Numento , Jos nainen on pillu, niin mies on varmaan sitten kulli! Hei mies, joka kutsut naisia pilluiksi, onko sinun äitisi pillu? Onko sinun sisaresi pillu? Onko sinun vaimosi pillu? Onko sinun tyttäresi pillu?

Vai kutsutko huonoja naisia pilluiksi, jos nyt sellaisia on nykyaikana enää olemassakaan. Vai kutsutko jotakin kaunista ja naisellista naista pilluksi, jota et itse voi saada?

Olen kuullut joskus mainittavan, että joku nainen on pelkkä pillu tai pilluhara. Ainahan kaikkia nimityksiä voi keksiä, kun haluaa ja yrittää loukata jotakin naista. Naisiahan on iän kaiken huoriteltu, miehille ei ikävä kyllä vastaavaa nimitystä ole kuin mitä huora naiselle. On olemassa maksullisia naisia, jotka ovat ihan oikeita huoria, jos kerran huoritella täytyy. Jotkut näistä naisista kutsuvat itse itseään huoriksi ja ovat kuulemma ylpeitä ammatistaan. Mutta suurin osa naisista on vain tavallisia naisia, ei mitään madonnoja eikä myöskään huoria.

Mustan naisen pillu iskutreffit -

Tummaihoinen saattaa tuoksua joskus todella erilaiselta. Siis vedät johtopäätöksenä, että koska Kiinassa sekä Koreassa kauneuskirurgia jyllää, niin tämä koskisi Filippiinejä myöskin?

2 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *