miltä orgasmi tuntuu pieniä pilluja

Peppuo sitten, liittyy varmaan tuohon g-pisteeseen myös, tuntuu siltä kuin selkäydin kramppaisi - siis hyvällä tavalla. Itsekseni saan kaikilla tavoilla, miehen kanssa "vain" g-orgasmin.

Ihan mahtavaa, tosin vaatii kyllä taitavan miehen eikä koolla ole silloin väliä: Mua pitää naida tosi kovaa melkeinpä väkivaltaisesati mutta sopivan hellästi tai sitten dildoa apua käyttäen niin saan orgasmin. Kun saan orgasmin niin alan väkisinkin itkeä. En ääneen, mutta silmistäni tulee kyyneleitä ja tulee raukea olo. Klitorisorgasmin taas saan klittaa hinkkaamalla siitä tulee vähäksi aikaa hyvä olo, mutta kohta pitää taas tehdä uudestaan.

Emättimen lihakset puristuu yhteen ja alkaa supistua. Aaltoja säteilee alapäästä pitkin mahaa ja reisiä, kivun ja nautinnon sekainen tunne. Vartalo tahtoo jäykistyä sellaiseen asentoon että alapää eteenpäin. Tää on joskus ollut hankalaa naidessa koska kikkeli on luiskahtanut ulos auttamattomasti.

Parhaat orkut saa yksin suihkuletkun avulla. Se tuntuu niin mahtavalta aluksi tuntuu pieni hyvä tunne sitten se voimistuu voimistuu ja boom orgasmi ja mällit lentää ja mullä pää pimenee kun tulee orgasmi jännä. Olin 19 vee ja seukattuani 2 kk silloisen poikakaverini kanssa,koin 1 kertaa orgasmin. Menetin tajuntani ihan oikeesti hetkeksi ja kaverini ehti jo huolestua. Sen jälkeen orkkujen saaminen,myös sarja jne,ei ole ollut ongelma. Nyt vanhemmiten synnytysten ja kohdunpoistojen jälkeen ne ovat laimentuneet mutta seksiin on tullut tunnetta ja rakkautta sitäkin enemmän.

Mulla ainakin orgasmit vaihtelee todella paljon ja ovat muuttuneet iän myötä: Tuntuu, kuin alkaisi ensin keinua, vähän kuin oisi laivassa ja aallot löisi kovasti, sitten tuntuu niinkuin lähtisi kiitämään ylöspäin hekuma ja lopulta sitä vain leijuu nopeasti, mutta pehmeästi yhä korkeammalle..

Vaikka "vauhti" on kova, tuntuu se hyvältä eikä pelota ollenkaan paitsi ensimmäisellä kerralla kun sain tällaisen orkun. Siinä en keskity niinkään fyysiseen puoleen, vaan orgasmissa keskeisintä on "lentoon lähteminen".

Tunnen kyllä miehen samalla, mutta mies jää jonnekin kauas alhaalle, ja pikkuhiljaa leijailen kuin höyhen takaisin tähän maailmaan ja miehen syliin.. Ja jää ihanan raukea euforinen olo. Joskus ejakuloin samalla, mutta leijuntaorgasmissa huomaan sen vasta jälkeenpäin. Silmissä sumenee myös, ja huone katoaa ympäriltä; on vain tunne "ylöspäin, ylöspäin". Mies pitää käsistä kiinni etten lennä avaruuteen asti: D Leijuntaorgasmi on suosikkini ja saan sen vain harvoin mutta se on sitäkin ihanampi.

Se vaatii hellää ja rauhallista seksiä, rakkautta, oikean mielentilan ja "rauhallisen" hitaasti etenevän kiihottumisen. Sitä ei saa jos on liian tuhma tai irstas olo: Sen saan, jos olen ihan liian puutteessa ja kiihottunut. Tuntuu, että tulen hulluksi ja fiilis on vähän sama kuin paniikkikohtauksessa: D Sydän hakkaa hulluna, tuntuu että räjähdän ja en kestä enää, sit ku saan orgasmin, se on jotenkin hätää täynnä ja raju.

Tärisen pitkään orkun jälkeen ja varsinkin oikea käsi tärisee ja nytkähtelee. Muutenkin säpsähtelen, niinkuin säikähtäisin jotain jonkin aikaa orgasmin jälkeenkin. Pillukin on jotenkin levoton ja sykähtelee levottomasti ja epärytmisesti: D Tässä orkussa olen ollut "liian" kiihottunut ja hätäinen ja tuntuu, että on pakko saada, en kestä enää. Haluan, että mies pitää tiukasti kiinni ja antaa turvaa. Joskus jopa ahdistaa ja itkettää tai tulee pelokas olo tästä orkusta.

Mutta ainakin se on voimakas.. Yleensä samana päivänä haluaa nautinnollisemman ja rauhallisemman orkun, kun pahimmat paineet on purettu hätäorkulla: Tässä keskeisintä on fyysinen puoli, saatan supistella pitkäänkin ja pelkkä pillu supistelee.

Saan fyysisen tyydytyksen, mutta en kunnon henkistä orgasmia. Siksi kai supistelut huomaakin erityisen hyvin. Ne voi olla nopea rytmikäs sarja joka hidastuu pikkuhiljaa, tai sitten voimakkaita epärytmisiä pitkiä sykähdyksiä, tai sitten sekoitus, eli välillä supistuu pitkään ja voimakkaasti, välillä taas nopeita kevyempiä sarjoja.

Kun tunnen munan sykähtävän sisälläni, pillu "vastaa" siihen ja sykähtää uudestaan. Joskus tätä munan ja pillun "kommunikointia" jatkuu pitkäänkin, saattaa olla jonkin aikaa ihan hiljaista, mutta sitten pillu taas "innostuu" ja vielä kerran tai pari sykähtää voimakkaasti.

Mies ei aina edes tajua, että sen muna sykähtää.. Tämä on ihan mukava tyydytys, mutta eniten tykkään munan ja pillun "vuorovaikutuksesta". Ja tässä olen fyysisesti tosi läsnä ja tunnen sekä fyysiset tuntemukset, että miehen kosketuksen ja läsnäolon voimakkaasti.

Joskus saan pelkän ejakulaation, mutta parhaimmalta se tuntuu samaan aikaan orgasmin kera. Se tuntuu yleensä vain joko voimakkaana kiihotuksena, ja jälkeenpäin huomaan läikän lakanassa.

Tai sitten jos ejakuloin voimakkaasti ja olen fyysisesti hyvin läsnä, tunnen itse "syöksyn" ja huomaan miten reisit ja miehen vatsa kastuu.. Mutta useimmiten se on vain lämmin hyvänolon aalto joka pyyhkäisee minun yli.

Ja joko samaan aikaan, tai vielä lisää kiihottuessa tulee orkku perään, ja se on ihanan pehmeä, unenomainen. Seksi ejakulaation jälkeen tuntuu yleensä ihanalle: Ellen ala liikaa ajattelemaan, että apua, olen ylikostea. Yleensä näin vain silloin, jos on muutenkin epävarma olo itsestä. Nykyään mies onneksi ihan tykkää ejakulaatiosta eikä enää oudoksu sitä, joten itsekin nautin siitä.

Ei se silti orkkua voita ; Voisin kuvitella, että miehen orgasmi tuntuu samalle kuin naisen ejakulaatio? Tykkään myös saada alla ollessani. Siihen tarvitsee tietyn liikkeen ja tietyn kulman ja rytmin, jotta saan parhaiten.

Mutta on jotenkin ihanaa olla miehen painon alla ja saada orgasmi hallitusti, niin että en pääse "karkuun" enkä nouse ilmaan. Siinä tuntee miehen ihanasti ja usein mies saa melkein heti perään. Siinä on oma fiiliksensä ja tuntuu ihanalta kun yhteistyöllä saan orgasmin, tosin mies tekee siinä pääosan, varsinkin nykyään kun se on oppinut sen tietyn rytmin ja liikkeen mistä pidän, ja tietää milloin meinaan saada ja osaa reagoida sen mukaan..

Siinä tulee tosi rakastavainen olo ja tuntee itsensä arvokkaaksi. Siinä tulee sellainen aaawwws olo: D Ja orkun jälkeen voi painautua kunnolla syliin.. Minua kiihottaa suunnattomasti miehen tuleminen ja se, kun tunnen sen. Yleensä minä saan ensin, ja vasta sitten miehellä on lupa tulla. Joskus käy kuitenkin niin, että kun minä saan, mieskin saa samaan aikaan tahtomattaan. Siinä on ihana fiilis kun saa yhtäaikaa, mutta on myös ihanaa nauttia erikseen ja nähdä toisen nautinto ja keskittyä omaansa täysillä.

Meillä kuitenkin yhdessä saaminen on harvinaista herkkua, koska mies on vähän liian herkkä tulemaan ja sitten minä jään ilman, koska minua kiinnostaa eniten yhdyntä ja jos miehellä ei tee mieli, multakin loppuu seksihalut vaikka mies yrittäisi tyydyttää ehkä se johtuu siitä, että se tyydyttää "velvollisen" näköisenä, eikä intohimoisena tulemisen jälkeen, joten minulle tulee vain vaivaantunut olo. Joten yleensä miehen pitää pysähdellä ja varoa tulemasta, kunnes minä oon saanut ja annan luvan: D Mutta joskus käy niin, että mies tulee vahingossa ennen aikojaan, ennen kuin minä oon saanut, ja sattumoisin joskus kiihotun siitä niin paljon, että saan samaan aikaan.

Mutta yleensä se ei ole kovin voimakas orkku, vaan tuntuu vain pillun vastaamiselta miehen orkkuun. Se tuntuu siltä, kuin pillu sanoisi siittiöille: Mutta ei kuitenkaan halaa rutistaen kuin parasta ystävää niinkuin kunnon orkussa, vaan tervehtii kohteliaasti. Eihän se tiedä, mikä niistä on tuleva sulho.

Se on vähän niinkuin moni prinssi tulisi iskemään prinsessaa ja se ei tiedä vielä kenet valitsee mutta tervehtii kaikkia. Joskus taas vaikka olen jo saanut kertaalleen voimakkaasti, kiihotun siitä kun mies tulee ja saan pienen orgasmin vastauksena miehen orkulle.

Tätä ei tapahdu kuitenkaan joka kerta, mutta vaikken saisi orgasmia, "vastaan" aina pienesti miehen orgasmiin; se kiihottaa niin paljon että aina vähintään vähän sykähdän ja samastun niin vahvasti mieheen ja siihen miltä tuntuu, että usein pelkkä kuvitelma saa aikaan pienenpienen orkun.

Masturboidessa en koskaan saavuta kunnon henkistä orgasmia ja ykseyttä ja rakkautta. Miehille naisen orgasmi voi olla suuri mysteeri. Sen lisäksi, että sen aikaansaaminen voi tuottaa välillä ongelmia, voi monia miehiä mietityttää, että miltä orgasmi naisesta oikeastaan tuntuu. TeenVogue  selvitti asiaa ja keräsi naisten ajatuksia siitä, millaisia tuntemuksia orgasmi naisissa herättää.

Se on kaikkinielevää ja euforista. Estoton kontrollista, itsetietoisuudesta ja kaikesta vapautuminen. Se on kuin todella ihana ja voimakas aivastus vaginassasi. Sellainen aivastus, jonka tunnet olevan tulossa hetken aikaa ja sitten se tapahtuu ja se on vain kaikista tyydyttävin aivastus ja toivot aivastavasi uudelleen.

Ja juuri kun luulet, ettet kestä enää, yhtäkkiä kaikki se jännittyneisyys vapautuu ja sykkii koko vartalon läpi. Se ei toimi, jos ajatuksesi harhailevat, ei ainakaan minulle. Yleensä vartaloni vapisee, enkä voi nousta muutamaan minuuttiin sen jälkeen. Se on tunne aistillisesta vapautumisesta, jota et voi kontrolloida, ja annat itsesi mennä, koska se on vain niin hiton hyvää. Iso O on aivan omanlaisensa. Se autuuden tunne ja herkullisuus? Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Luopui alkoholista, sokerista, gluteenista ja jopa orgasmeista — näin kuukauden haaste sujui mieheltä: Seksiasento, joka tutkitusti parantaa naisen mahdollisuuksia orgasmiin: Näin autat naista saavuttamaan orgasmin.

Seksityyny tuo lisää nautintoa. Erikoinen kikka ennen seksiä saattaa parantaa mahdollisuuksia orgasmiin — voisiko olla näin helppoa? Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus. Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla!

Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus.

Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin. Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

Mehiläisten sukupuutto olisi kuolemantuomio ihmiskunnalle. Sir David Attenborough kehottaa Facebook-päivityksessään elvyttämään mehiläisiä. Muistatko, kun ohjelma loppui, ja putkitelkkarista tuli vain lumisadetta?

Kävimme Helsingin Kaupunginmuseossa tuijottamassa avaruuskohinaa ruudulta. Nyt sinäkin voit katsoa sitä videolta! Hanavesi ja hiilihapotettu vesi nesteyttävät yhtä hyvin, Kyse on lähinnä siitä, kumpaa ihminen juo mieluummin.

Googlen omistamaan YouTube-videopalveluun on tulossa uutta, kertoo 9to5Google. VidCon -tapahtumassa esiteltiin muun muassa tuoreita menetelmiä ansaita rahaa tai fanittaa ihailemaansa tubettajaa.

YouTube haluaa auttaa käyttäjiään ansaitsemaan enemmän videoillaan, mihin pyritään yhtiön mukaan muillakin kuin mainostuloilla. Robottiauto Marilyn harjoittelee itsenäistä pysäköintiä esineiden internetin tuella. Pääkuvan video Tesla peruuttaa parkkiruutuun ilman kuljettajaa - jääkö toimittaja alle?

: Miltä orgasmi tuntuu pieniä pilluja

LATINA WORK SEX TURKU 512
Miltä orgasmi tuntuu pieniä pilluja Thai hieronta hämeenlinna turku escort
Miltä orgasmi tuntuu pieniä pilluja Seksi liikkeet pornstar escort forum
ESCORT SERVICE HELSINKI SEKSI PORNO VIDEO Woman paras alastonkuvia
miltä orgasmi tuntuu pieniä pilluja

Miltä orgasmi tuntuu pieniä pilluja -

Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Edellisen kerran hän oli kokenut orkut kylpyhuoneen laattoittajan kanssa, joka oli tehnyt upeaa työtä.

0 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *