Aurinkoisia ajatuksia , Kun itse aloittelin sääriä sheivaamaan sain aikaan monet haavat, ennenkuin opin. Ehkä nämä nykyiset höylät ovat parempia Saas nähdä kun nämä 7v kaksostytöt tulevat tuohon ikään.. Eivät todellakaan ole minulla karvoja koskaan nähneet, ja olenkin kertonut sen olevan aikuisten naisten kauneusasia tai jos häiritsevät niin poistaa ne. Asiallista neuvoa kylläkin ehdotan. Tuossa iässä ovat melko herkkiä sellaiselle. No ajakloon, mutta ihmettelenpä vaan..

Haluaa samalaisen pimpin kuin pikkutyttönä.. Onneksi ei ole tyttölapsia itselläni, sääliksi käy kyllä nykyajan lapset, kun pitää jo tuon ikäisenä alkaa paniikissa karvojaan ajamaan jotain alapääkarvoja. Itse yrittäisin varmaan puhua lapselle, että karvoitus on ihan normaalia ja että aivan älytöntä ajaa kaikki pois.

Ei noista vanhempien puheista varmaan paljon hyötyä ole, mutta itse nyt ainakin yrittäisin antaa vähän terveemmän mallin tyttölapsille. Ja ap, eiköhän tyttäresi karvat ole hänen oma asiansa. Kaikkeen ei tarvitse puuttua ja teini-ikäinen voi jo joistain asioista päättää itsekin. Tuo on kuitenkin vaaraton ja henkilökohtainen asia. Itse oon ajellut alapään karvat vuotiaasta asti, ihan siksi että mua ällötti kun menkkojen aikana tuli hirveetä suttua.

Ja kesäkuumalla oli kamalaa hikoilla sen karvatuppuran kanssa. Sama karojen kanssa, niillä on oma tehtävänsä. Samoin psykologiselta kannalta mielestäni nykyaikainen naisten karvattomuuden ihanne on melko sairas. Karvat nimen omaan kuljettavat kaiken ylimääräisen pois sieltä itse toosasta, ja estävät näin erilaisia tulehduksia yms. Samoin ne suojaavat herkkää ihoa, eli todellakin aivan idioottimaista höylätä kaikki pois.

Eikä ole ikinä ollut mitään tulehduksia, eiköhän ne johdu vähän muusta kuin karvoista tai niiden puutteesta. Peseytyminen tapahtuu nykyisin sen verran usein ettei karvoja mitenkään välttämättä tarvita. Ja vaikkapa hiukset ei ole välttämättömät kun hatut on keksitty jne Evoluutio ei erottele meitä eläimistä, mutta me itse kyllä teemme niin. Jos sheivaa täysin posliiniksi, itsellä tuli parilla ekalla kerralla niin kuumottava ja tukala olo, että meinasin luovuttaa jo siihen.

En tiedä onko se tottumiskysymys, mutta lopulta sitä ei edes tajua kulkevansa karvattomana. Ja se näki on kanssa tosi inhottavan tuntuinen aluksi, mutta sekin olo menee ohi. Voit myös vaihtoehtoisesti vaan siistiä. Kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja, ja katsoa mikä on mielestäsi paras, vain sillä on merkitystä: Minun tyttärellänikin on ollut sama ongelma! Kävimme lääkärissä ja saimme sieltä paljon neuvoja!

Kannattaa itsekkin käydä kysymässä, mutta tässä nyt muutama neuvo!: Tästä ei puutu kuin väite, että sukupuolitaudutkaan tartu niin helposti, jos on kunnon pehko. Ei kannata ajella karvoja ollenkaan. Itekkin ajelen alapää karvojani mutta seuraavana päivänä siihen on jo kasvanut sänkeä mikä olisi hyvä keino pitää alapää posliinia ainakin paripäivää ellei viikkoa?

Yo häpy, ootko eläny jossaa kiven kolossa? Asiat oli ehkä ennen noin, mut luulenet nykyää ku sitä pimppiä sorkitaan ties millä tyydytys välineillä niin kyllä se on hygieenisempää olla karvaton. Bakteerithan nimen omaan kertyy niihin karvoihin. Jos ne siellä pimpissä muhii niin vähemmästäkin tulee tulehduksia.

Monet tutkimukset ovat todenneet että juuri Karvojen poisto altistaa bakteereille. Karvojen poisto myös lisää riskiä saada joitain sukupuoli tauteja. Missään ei ole todistettu että Karvojen poisto parantaisi hygienisyyttä, päinvastoin! Ihmisellä on oma bakteeri kanta niin kainoloissa kun häpyalueella, tämän bakteerikannan tarkoitus on tuhota ja suojata muilta haitallisilta bakteereilta. Varsinkin höylällä häpyalueen karvojen poisto on pahinta koska ihoon todellakin tulee haavoja vaikka niitä ei näkisi tai edes välttämättä tuntisi.

Samalla tavalla Karvainen alapää tulee pestä kuin karvaton, joten mitään perusteluja sille että "ne muhii" karvaisessa alapäässä on täysin järjetön ajatus. Parempi että tarttuvat karvoihin kun suoraan iholle, limakalvoille. Ihan käsittämätöntä miten ihmisten normaali logiikka on kadonnut. Karvat suojaavat ihoa myös vaatteita vastaan hankautumiselta, auttavat lämmönsäätelyssä, joka vähentää hikoilemista. Karvoilla on todellakin tehtävänsä.

Karvoissa on se hyvä puoli että kun on lauennut niin spermat voi pyyhkiä siihen: Tulipa ensimmäistä kertaa sheivattua munankarvat, en partakoneella mutta hiusteleikkuukoneella lyhyelle sängelle. Harmitti kun tuntuu että aina on munaskut hiestä märkänä vaikka karva oli harvahkoa ja pehmeää, nyt tuntuu paljon raikkaamalle ja mukavemmalle.

Ei pidä ajella lankaan,siistiä vain reunoilta.

Tukipiste sheivattu pimppi -

Voit myös vaihtoehtoisesti vaan siistiä. Vastaa alkuperäiseen viestiin alapään ihokarvojen sheivaus eli sheivasin alapään karvani eilen ensimmäisen kerran olen 15v. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Mun huone on siisti. Yo häpy, ootko eläny jossaa kiven kolossa? Keskustelu24 Muoti ja kauneus Ihokarvat alapään ihokarvojen sheivaus alapään ihokarvojen sheivaus avuton!!! Minun tyttärellänikin on ollut sama ongelma!

Oon cm, ja joku 73kg, tai 75kg. Mun rinnat on vähän päälle D85 paikkeilla. Mun huoneessa on telkkari, ja pari pöydällä toimivaa diskossa olevaa lamppua. Mun huone on siisti. Mulla on siistejä vaatteja.

Mä käytän joskus meikkii. Mulla on pari kaverii. En pidä tietyistä asioista, ja kireistä väleistä sukulaisiini yhteyttä. Mä en oo allerginen muille, ku ehkäsy pillereille. Sun pitää olla vuotias, olla rehellinen, kuunnella tykätä olla yhdessä, ja olla rannalla.

Et saa käyttää huumeita tai alkoholia, tai vastaavaa. Sun pitää olla mua pidwmpi, tarkoitan että joku cm. Painollas ja ulkonäölläs ei oo välii, kunhan sulla on siistit vaatteet, lyhyt muttei siili tukka, ja se että sä oot ihan normi ittes. Ja sun pitää osata olla hyvä seksissä, koska mä ainakin olen. Sun pitää sit tosissaa tykätä olla mun kanssa, ja haluta tätä.

Ja sit et voitais kyläillä, ja yökyläillä toistemme luona. Kaikkeen ei tarvitse puuttua ja teini-ikäinen voi jo joistain asioista päättää itsekin. Tuo on kuitenkin vaaraton ja henkilökohtainen asia. Itse oon ajellut alapään karvat vuotiaasta asti, ihan siksi että mua ällötti kun menkkojen aikana tuli hirveetä suttua. Ja kesäkuumalla oli kamalaa hikoilla sen karvatuppuran kanssa.

Sama karojen kanssa, niillä on oma tehtävänsä. Samoin psykologiselta kannalta mielestäni nykyaikainen naisten karvattomuuden ihanne on melko sairas.

Karvat nimen omaan kuljettavat kaiken ylimääräisen pois sieltä itse toosasta, ja estävät näin erilaisia tulehduksia yms. Samoin ne suojaavat herkkää ihoa, eli todellakin aivan idioottimaista höylätä kaikki pois.

Eikä ole ikinä ollut mitään tulehduksia, eiköhän ne johdu vähän muusta kuin karvoista tai niiden puutteesta.

Peseytyminen tapahtuu nykyisin sen verran usein ettei karvoja mitenkään välttämättä tarvita. Ja vaikkapa hiukset ei ole välttämättömät kun hatut on keksitty jne Evoluutio ei erottele meitä eläimistä, mutta me itse kyllä teemme niin.

Kyllähän moni laittaa useiden desien silikonirintoja, eikä sekään mielestäni kovin tervettä ole, vaikka nykypäivänä moni niin tekeekin. Juuri noin minullekkin kävi, ei tulehduksia. En pidä posliinilookkia edes erityisen seksikkäänä, se vain on käytännöllisempi.

Kirjoita seuraavat numerot pienimmästä suurimpaan ilman pilkkuja: Suurimmalla osalla sun ikäsistä on just semmonen "puska. Ja samaa sanosin kuin ensimmäinen vastaaja, se olo menee ohi. Jos sheivaa täysin posliiniksi, itsellä tuli parilla ekalla kerralla niin kuumottava ja tukala olo, että meinasin luovuttaa jo siihen.

En tiedä onko se tottumiskysymys, mutta lopulta sitä ei edes tajua kulkevansa karvattomana. Ja se näki on kanssa tosi inhottavan tuntuinen aluksi, mutta sekin olo menee ohi.

Voit myös vaihtoehtoisesti vaan siistiä. Kannattaa kokeilla eri vaihtoehtoja, ja katsoa mikä on mielestäsi paras, vain sillä on merkitystä: Minun tyttärellänikin on ollut sama ongelma! Kävimme lääkärissä ja saimme sieltä paljon neuvoja! Kannattaa itsekkin käydä kysymässä, mutta tässä nyt muutama neuvo!: Tästä ei puutu kuin väite, että sukupuolitaudutkaan tartu niin helposti, jos on kunnon pehko. Ei kannata ajella karvoja ollenkaan.

Itekkin ajelen alapää karvojani mutta seuraavana päivänä siihen on jo kasvanut sänkeä mikä olisi hyvä keino pitää alapää posliinia ainakin paripäivää ellei viikkoa?

Yo häpy, ootko eläny jossaa kiven kolossa? Asiat oli ehkä ennen noin, mut luulenet nykyää ku sitä pimppiä sorkitaan ties millä tyydytys välineillä niin kyllä se on hygieenisempää olla karvaton. Bakteerithan nimen omaan kertyy niihin karvoihin.

Jos ne siellä pimpissä muhii niin vähemmästäkin tulee tulehduksia. Monet tutkimukset ovat todenneet että juuri Karvojen poisto altistaa bakteereille. Karvojen poisto myös lisää riskiä saada joitain sukupuoli tauteja.

0 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *