spermat suuhun minun pillu

Hieromasauvalla en ollut päässyt lähellekään tätä. Suutelin himokkaasti Lassea kiitokseksi ihanasta orgasmista. Nyt halusin saada kalua sisääni. Lassella oli mukanaan kumeja, niitä ei kuitenkaan tarvittu.

Olen syönyt pillereitä, koska ne korjaavat epäsäännölliset kuukautiset. Kasasin tyynyjä selän alle ja Lasse tuli luokseni. Ohjasin kalun häpyhuulille ja hieroin terskalla niitä. Nyt seuraisi unelmien täyttymys! Ohjasin kalua syvemmälle ja Lasse alkoi työnnellä, johon vastasin omilla työnnöilläni.

Lassen kalu hieroi ihanasti pimpan sisältä. Kiihdytimme ja löysäsimme työntöjä. Nainnin litinät ja lätinät täyttivät makuuhuoneen. Sanoin Lasselle saavani kohta ja hän alkoi kiihdyttää työntöjä; taisi olla Lassellakin tulossa.

Tunsin, kuinka kalu alkoi nytkähdellä sisälläni ja samassa minäkin sain. Orgasmit paranivat Lassen kanssa kerta kerralta! Lepäilimme voipuneina ja tyydytettyinä sängyllä. Lasse kertoi, että hänen fantasiansa oli ollut naida lyhyempää naista. Meidän molempien haaveet olivat nyt toteutuneet. Kello oli tikittänyt sellaista vauhtia, että ruoka olisi kohtapuolin valmista.

Menimme suihkuun, jossa ojensin Lasselle käsirasvapurkin ja ojensin takamustani Lassea kohti. Hän rasvasi ryppyreikäni ja alkoi sovittaa kaluaan reiälle. Milli milliltä Lasse työnsi kaluaan sisälleni. Tunne oli aivan mieletön! Lasse alkoi liikuttaa kaluaan suolessani ja minä hieroin klitoristani.

Peppuunpano tuntui paremmalta, mitä olin odottanut. Lasse alkoi puuskuttaa ja tiesin hänen laukeavan kohta. Lassen kalu suihkutti spermat suoleeni ja minä sain jälleen kerran mahtavan orkun.

Lasse veti kalunsa pepusta ja minulta valui spermaa edestä ja takaa. Kävimme suihkussa ja sen jälkeen siirryimme ruokapöytään paistin ja punaviinin ääreen. Hyvä ruoka kruunasi päivän. Olemme jatkaneet seksisuhdettamme netissä surffaillen ja naiden.

En mä niitä mihinkään heitä? Jos mies laukee sisälle, niin meen vessaan alapesuille, jos laukee suuhun, niin nielen ja jos johonkin muualle, niin pyyhin paperilla pois ja käyn sitte pesasemassa. Joskus kyllä tapahtuu niinkin et saatetaan herätä yöllä panee ja sen jälkeen jatketaan unia, aamulla mällit siis valunu lakanoille ja reisille, mut sit vaan suihkuun ja jos jaksaa ni lakanat vaihtoon: Ne valuu poiccixen mahalle kun nousen sen päältä.

Jos ollaan toisinpäin ne menee lakanoille -. Miten löysäpimppistä sakkia täällä oikein on, jos valuu lakanoille ja pitkin reisiä ennen kuin ehditte kylppäriin asti? Välillä saattaa lakanalle tulla joku pienenpieni läntti, mutta kyllä ne mällit ainakin allekirjoittaneen sisällä vähän aikaa pysyy, niin ei joka paikka ole spermasta tahmea. Ei sellainen neste pysy sisällä vaikka kuinka olisin tiukka ja jännittäisin lihaksia. Allekirjoittanut ei taida olla tietoinen siitä, että kyseinen ilmiö liittynee ihan miehen sperman koostumukseen.

Toislla se on paljon vetisempää kuin toisilla. Ei siinä paljon tiukkapillut ja lantionpohjalihakset auta, jos silkkaa nestettä sieltä ulos valuu. Vai pitääkö arvon allekirjoittaneen tiukkapillu menkkaveretkin sisällään? DDD ei voi muutaku yhtyä tähän. Siemennesteen ja kuukautisveren koostumus on aika erilaista. Viimeksi mainittu on huomattavasti juoksevampaa ja vetisempää, joten ihan luonnollista, että se valuu herkemmin.

Ehkäpä en sitten vaan ole kohdannut miestä, jolla olisi erityisen kirkas ja juokseva sperma. En silloinkaan, vaikka edellisestä laukeamiskerrasta ei ole kovin pitkä aika. Aina on sen tarvittavan minuutin-pari sisällä pysynyt. Ja kiitos kysymästä, useimmiten kuukautisveri ei pääse allekirjoittaneen pimpistä ulos asti, koska käytän tamponia tai kuukuppia.

En mä ainakaan halua suoraa sängystä juosta vessaan varsinkin kun mut hoidellaan vasta poikaystävän jälkeen. Pitää sitä hetki loikoillakin. Poikaystävä pyyhkii paperilla suurimman osan ja loput sitten pönttöön oman tulemisen jälkeen.

Itse piti kerran kokeilla miltä se maistuu. Olin saunassa ja nostin jalat ylös seinää vasten ja runkkasin siinä jonkun tovin. Spermat pitkin naamaa ja osa suoraan suuhun ei se maku mikään kovin erikoinen ollut. Pääasia että naiset pitää sen mausta. Mun äiti on neitsyt! Olen vasta yli 50v imenyt toisen miehen kullia ekan kerran ja ottanut spermat suuhun ja naamalle. Yllättäen ei se maitunutkaan pahalta ja jäin koukkuun.

Nykyisin imen mielelläni kaluja ja otan mällit suuhun tai naamalle. On nautinnollista katsoakin kun kulli sylkee päin näköä. Habazi homo , Mun mies nuolee mua usein sen jälkeen kun on laskenut ensin sisään. Minä olen nuollut niin omaa kun vieraiden miesten spermaa vaimoni pillusta.

spermat suuhun minun pillu

Spermat suuhun minun pillu -

Itselleni se tapaihtui hyvin kiihottavalla tavalla tyttöystäväni toimesta; olimme aluksi normaalisti naintipuuhissa, jossa tyttöystävä sai melko helposti kaksi orgasmia. Kokemus, josta olin salaa haaveillut ja mielikuvissa sen kokenutkin tuottaessani itselleni sanomatonta mielihyvää tyydyttäessä itseäni. Puristin häpyhuulia yhteen ja annoin veden osua niiden välistä pilkistävään häpykieleen. Ei se epämielyttävää ollut, mutta minusta pillun käyttö tähän toimitukseen on parempi. Lepäsimme sängyllä yhdessä mykkyrässä, me kolme.

Hurjastelimme seksin alueella ja nautimme. Opin aivan uuttaa ja Kimmokin jotain minulta. Unohdin mieheni Arin sekä lapseni kieriskellessämme hikisinä ja huohottavina Kimmon sängyssä tai jossain hotellissa. Mieheni ei pannut merkille myöhäisiä kotiintuloja, vaan uskoi kaiken ylitöistä ja muista valheista joihin olin itseni koulinut. Raskauteni katkaisi vierailut toisen vuoteeseen. Pelkäsin aluksi, että kuka mahtaa olla tulevan lapsen isä, mutta tarkkojen laskujen ja allakan tutkimisen jälkeen olin varma, että isä on mieheni Ari.

Sattui niin, että työpäivän jälkeen taas kerran olin viettänyt aikaa Kimmon kanssa eräässä kahvilassa. Kiinni ja lähekkäin istuessamme koskettelimme toisiamme hämärässä nurkkauksessa. Muilta piilossa tunnustelin pöydän ja pöytäliinan suojassa Kimmon housujen päältä kivikovaa kalua.

Avasin vetoketjun ja pujotin käteni sepaluksesta sisään ja sain paljaan kullin käteeni. Se sykki ja eli kädessäni tulista kiimaa. Terska oli aukostaan vuotanut esispermaa, joka kostutti koko kovan nupin. Rakastin sitä, ja Kimmolta tuli herkästi kuumaa ja kirkasta, väkevälle maistuvaa eritettä, joka hyväillessä kostutti myös käteni.

Oma pilluni eritti omia eritteitään ja kostutti pikkareitani. Kimmon käsi vaelsi reidelläni ja hiveli sukan liukasta pintaa. Se nousi ylös kohti syliä ja oli paljaalla iholla stayupien pitsireunuksen yläpuolella. Sormet harhailivat kohti häpyhuulia ja pujahtivat pikkareiden alle. Turvonneet häpyhuulet olivat hieman avoinna ja Kimmo hiveli niiden sisäpintaa nousten ylöspäin kohti häpykielen nupukkaa.

Hän painoi sitä varovasti ja sai minut värähtämään ja päästämään huuliltani pienen pienen kirahduksen. Sormi liukui taas alas ja tunkeutui pilluun, niin syvälle kuin tuossa pöydän takana istuessa vaan oli mahdollista.

Silmäilin ympärilleni ja pelkäsin, että joku näkisi ja joutuisimme noloon tilanteesen. Sylini hehkui ja pursui märkyyttä Kimmon käteen. Olin kuulevinani pientä ääntä sormen kiertäessä kuuman ja litimärän pillun onkaloissa. Sisäreiteni yläosat olivat jo kosteat ulos valuneista nesteistäni. Kimmo oli venyttänyt pikkareitani niin, että ne epämielyttävästi painoivat ja kiristivät ihoani ja upposivat syvälle pakaroiden väliin.

Otin käteni Kimmon kullilta ja tartuin hänen käteensä vetäen sen pois sisältäni. Nostin hiukan helmojani ja valutin pikkarini pois. Puristin märän pallon kouraani ja upotin sen käsilaukkuuni. Nyt sain vapaammin avattua tien Kimmon kädelle ja sen sormille.

Kukaan ei kiinnittänyt meihin huomiota ja toimemme oli hyvin piilossa laajan pöytäliinan takana ja sen alla. Minun teki mieli ottaa suuhun Kimmon kulli. Imeä ja runkata sitä, puristella kivespussia ja tunnustella sen sisällä olevia viiriäisenmunia.

Antaa niiden liukastella sormissani ja antaa niille suukkoja. Himoitsin Kimmon huulia pillulleni. Minun oli lähdettävä kotiin. Olin luvannut olla ajoissa kotona, enkä mielelläni halunnut pettää lapsiani, sillä olin luvannut tulla ajoissa kylvettämään ja lukemaan iltasadut. Nojasin vielä hetken Kimmoon ja annoin suukon hänen huulilleen.

Puristin vielä hetken hänen kaluaan housujen päältä ja nousin ylös ja kävelin ovelle. Kotona kuului keittiöstä meteliä Arin toimiessa illalliskokkina. Lapset siellä mekasti ja isi piti komentoa. Pujahdin kylpyhuoneeseen ja pudotin pikkarit laukustani pyykkikoriin. Pesin kädet ja menin keittiöön. Suukottelin lapset ja Arin. Yhdessä hänen kanssaan saimme lapset syötettyä ja alkoi iltatoimet sekä hammaspesut. Sitten hetki kirmailua ja sänkyyn.

Asettaudun lampun läheisyyteen ja luin tuttua iltasatua, joka ikisen sanan, virheettömästi ja niinkuin piti. Jos poikkeamia sattui, sen vanhempi lapsi kyllä oitis korjasi. Sammutin lastenhuoneesta valot ja menin olohuoneeseen jossa Ari istui lukien kirjaa. Telkkari oli päällä ja jokin Kotikadun jakso oli menossa. Kävin antamassa suukon Arin otsalle kuvittellen sen Kimmon otsaksi ja istuin sohvaan. Yritin keskittyä televisioon, mutta ajatukset sinkoilivat ja pimpissä tuntui edelleen Kimmon kosketuksien aikaansaamat värinät.

Istuin varoen, ettei mitään näkyisi, sillä en ollut pukenut uusia pikkareita päälleni. Istuin jalat allani ja nojasin sohvankulmassa oleviin tyynyihin. Rinnoissakin tuntui kuumotus ja nännien tykytys.

Hajamielinen katseeni seurasi ohjelmaa ja ajoittain nuokahtelin pieniin unenpätkiin. Ei ne voineet pitkiä olla, mutta aina jokin unikuva pikaisesti vilahti näkyviin. Kimmo ja minä, aina jotain tekemässä.

Nousin portaita ja Kimmo pari askelmaa takanani kun tunsin hänen kätensä koskettavan polvitaivettani. Käsi silitti alareittä ja siirtyi hyväilen sen sisäpintaa kutkuttavasti ylös kohti pimppiä. Hameenhelma nousi aavistuksen ja hidastin nousuani ja annoin Kimmon käden hyväillä. Hän tunnusteli varovasti pikkareitteni edustaa ja painoi sormillaan alla olevaa sykähtelevää pillua.

Peukalo seikkaili pakaroiden välissä upoten niiden väliin. Pysähdyin ja nojasin päätäni kaiteella olevaan käteeni. Toinen jalkani oli askelmaa ylempänä kuin toinen ja tunsin Kimmon painautuneen vasten lantiotani käden seikkailessa reisieni välissä. Rappu oli tyhjä muista kulkijoista. Sanoinko mä jotain," kysyin pelästyneenä. Ei kai se mitään kummaa ollut.

Hurjasti ylitöitä, seminaaria ja muuta. Mä olen jopa alkanut epäileen jotain. Nyt melkein uskon, että jatkat samaa rataa. Mulla vaan on hommia ihan liikaakin, ja aion kyllä nyt pistää aikataulut ihan uusiksi.

En tuntenut syyllisyyttä, enkä rakastanut kumpaakaa miestä, en laillista enkä Kimmoa. Kimmo oli vaan niin hyvä ja erilainen kuin Ari. Kimmosta ei olisi perheen isäksi niinkuin Ari oli, joka ei minua tyydyttänyt haluamallani tavalla, jonka taas Kimmo teki.

Eli olin itsekäs narttu. Olin sotkenut asiat ja alkoi varmaan kohta paljastusten vuoro. Ari katsoi jälkeeni kun menin kylpyhuoneeseen. Riisuin itseni ja katsoin hetken itseäni peilistä, josta katseeseeni vastasi jotensakin hyvännäköinen nainen. Vielä kohtalaisen pystyt rinnat, aivan pieni vatsakumpare joka ei haitannut.

Häpykummulla siistitty, tumma ja lyhyehkö karvoitus. Nännit nyt kovana Arin epäilysten seurauksena. Epäilyjen, jotka nostattivat sisäistä kiimaa joka tuntui pillunkin syvyyksissä ja pienenä kihelmöintinä välilihalla. Annoin kuuman suihkuveden valua ylitseni ja puristin rintojani. Pienessä haara-asennossa seisten vesi valui pitkin vartaloani pakaroiden väliin ja edestä pitkin vatsaa alas häpyhuulien vakoa välilihalle jossa virrat kohtasivat.

Tunne oli ihanaakin ihanampi ja ajatuksissa pyöri vaan Kimmo ja Kimmon kalu. Olin tuntevinani pillussa sykkivän kullin ja sen runnovat töytäisyt. Hyvä etten äännellyt kuin rakastellessa. Sipsuttelin kylpyhuoneesta pelkässä kylpytakissa ja istuin taas sohvaan, vastapäätä Aria. Näin jo 3vuotta tehty. Kuten sanottu, se riippuu miehestä. Minne sillä hetkellä sattuu huvittaa: Useimmiten sisälle, jolloin suojaan kädellä mahdollisia valumisia.

Joka tapauksessa mennään yhdessä suihkuun aina seksin jälkeen. Tätä nyt on puitu demissä jo moneen kertaan, mutta yhdyn lähes kaikkiin kommenteihin jotka on laitettu tähän liittyen. Lisään vielä, että itse olen tosi pienikokoinen värkeiltäni, kun taas mieheni on siunattu melkoisella varustuksella. Hän siis poraa muhun sellaisen ammottavan kolon että pakosti sieltä osa mälleistä valuu ulos: D Ei se toosa ihan sekunneissa palaudu takaisin normaaliksi. Kyllä ne sisällä pysyy varsin hyvin siihen asti että alapääpesulle pääsee.

Sisään ja sitte heti ku nousen niin meen vessaan valuttaan ne pois tai joskus käyn myös suihkussa niin siinä homma hoidettu ja harvemmin sitä sen jälkeen valuu. Voi vittu mikä tää juttu nyt on, että jos mällit valuu nopeaa pillusta ulos, niin se meinais että on jotenki löysä pillu? D Hei come on, mälli on koostumukseltaan sellasta, että se liukuu hyvin pillussa, että hedelmöittyminen olisi helpompaa. Se tarkottaa myös sitä, että se aika liukkaasti valuu myös ulospäin. Itse laitan yleensä käden alle, mutta kyllä se painovoima vetää ihan hyvin ne sieltäkin toisinaan ohi.

Ehkä sun kumppanillasi tulee poikkeuksellisen vähän tavaraa tai sitten se on jotenkin poikkeuksellisen tahamaista? Poikakaverini laukeaa minun pillun sisään. Eli sperma menee minun pillun sisään. Sitten vaan vessaan suihkuttamaan se sperma pois pillustani. Siis yleensä juoksen samantien vessaan valuttamaan tai suihkuttelemaan ne pois Etkö siis oo iha varma tuleeks se sun sisää? Hiuksiin, käypi hyvin samppuusta. Joskus saattaa vahingossa myös pösähtää pinpulipumpelipöksykkään.

Olimme painautuneina tiiviisti kiinni toisiimme tuntien toistamme jokaisen kohdan. Minun ohut ja kevyt kesämekkoni ei paljoa estänyt tuntoaistien herkkyytä ollessamme näin lähekkäin. Tunsinhan joitain kohtia kumppaneista itsekin ja he myös siis minusta. Pyysin kaveruksia odottamaan hetken, vaikkapa ikkunan ulkopuolella olevalla pikkuruisella parvekkeella.

Siellä oli kaksi tuoliakin. Sekin yksi pieni ja hauska yksityiskohta pariisilaisissa taloissa. Itse menin kylpyhuoneeseen ja riisuin mekon ja pikkarit jotka huuhtaisin bidee-altaassa. Asetin pitsiset pikku-hipsterit kuivumaan ja menin itse suihkuun, nopeaan ja raikastavaan. Mekkoa en enää pukenut vaan otin puolireiteen ulottuvan kylpy-aamutakin päälleni, enkä muuta. Istahdin vielä pienelle pissalle ja tulin sitten kylpyhuoneesta pois.

Seuralaiseni tulivat parvekkeelta sisälle ja istuivat toinen sängyn reunalle ja toinen tuolille, minä kiipesin kokonaan sängylle ja kipristin jalkani ristiin eteeni varaoen näyttämästä kaikkea kumppaneilleni.

Kiristin vielä takkini vyötä sillä rintani eivät malttaneet pysyä piilossa lainkaan ja nännitkin kuumottivat ja kaipasivat puristelua. Olin aivan uuden kokemuksen äärellä enkä oikein tiennyt miten käyttäytyä. Itsekseni ajatelin, että nyt haluan olla kahden miehen kanssa, ja kauan. Mutta miten sen ilmaisisin? Kaikki meni kuin itsestään.

Olimme sängyllä alastomina kolmistaan, joka onneksi oli leveä eikä mikään Ikean laveri. Istuimme vastakkain ja naureskelimme jalat ristissä kantapäät allamme polvet erillään. Ujostelematta minäkin pimppi avonaisena istuin eikä karvoituskaan suojannut, sillä olin sen lyhentänyt aivan lyhyeksi.

Nojasin taakse käsiini ja rinnat terhakkaasti sojottaen eteen kovine nänneineen kaverusten katseltavana. Mutta kyllä kavereillakin sojotti, heilahtelevat kullit huojuivat vatsanpohjasta terskat kiiltävinä. Tämä oli uutta minulle ja niin ihmeen kiihottavaa.

Taisimme olla hiukan humalassa sillä olimme nauttineet huoneessanikin muutaman viinilasillisen. Tunsin miten sormi meni sisääni ja tunnusteli märkää syliäni. Joku käsi puristi rintaani ja nipisti nännin peukalon ja etusormen väliin.

Tunsin kuuman suun suutelevan niskaani ja käden tarttuvan käteeni vieden sen paksulle kullille. Tarrasin siihen kiinni ja puristin, aloin runkata sitä pitkin vedoin. Kuuma suu suuteli edelleen niskaani ja pääni oli taipuneena alas. Silmien edessä huojui kulli ja kumarruin sitä kohti avaten suuni ottaen sen kielelleni. Tunnustelin sen terskan päässä olevaa reikää ja painoin sitä kielellä. Kuulin jonkun huokaisevan ja tunsin käden pakaroillani tunnustelemassa niiden väliä.

Sitten sormi oli anuksen suulla ja käsi levitti pakaroita, sormi ui sisään pyllyreijästä. Tätä en ollut ennen kokenut ja moista ihmetellytkin, mutta nyt se tuntui unelta ja ihanalta. Varovainen sormi pyllyssäni teki hyvää ja tunsin kostuvani aina vaan enempi. Tunsin märän pyllyni sykkeen ja sieltä valuvan nesteen.

Otin kivekset käteen, en tiedä kumman olivat, mutta varovasti tunnustelin niitä ja niiden painoa. Kivespussien samettinen iho oli hieman ryppyinen mutta kuuma ja karvaton. Siitä ylös lähti jykevä kulli suonikkaan kulmikkaana. Oli aivan pakko nuolla kullin alapuolta ja puristaa vartta. Nuolla kivespussia ja otta kives kerrallaan suuhun ja samalla tuntea pillussa kaksi sormea jotka töytäisivät pyllyssä olevaa sormea.

Oliko se väli niin pieni ja ohut? Minut laskettiin selälleni ja levitettiin jalat yhteistuumin. Mies suuteli kasvojani ja puristi rintojani. Toinen mies suuteli reisiäni ja hieroi niiden sisäpintaa. Suu nousi ylös kohti märkänä pulppuavaa pillua ja toinen suu imi rintaani. Kieli painui sisääni ja nostin toista polvea ja kaadoin sen sivulle. Näin aukesi kaikki taivaat ja tunsin valuvani lakanalle. Toinen suu oli siirtynyt rinnoilta vatsalleni ja miehen lihaksikas käsi työntyi alleni ja nosti keskikohtaani irti sängyltä.

Päät vaihtoivat paikkaa ja uusi kieli oli sisälläni. Tämä näykki häpyhuulia ja nuoli välilihaa, toinen näykki nännejä. Yllättäen olin nelinkontin ja imin toisen kalua kun tunsin kovan kulmikkaan uppoutuvan minuun takaa. Kulli painui syvälle ja tunsin sen töytäisevän pehmeää kohdun reunaa, useasti. Onko tämä minulle mahdollista, tämä kokemus, ja kahden kanssa.

Minä imin miehen kalua ja toinen teki minulle hyvää. Mies kysyi, saisiko hän työntää sen myös anukseen. Hän lupasi olla varovainen ja minun olisi heti kiellettävä jos tuntuisi pahalle. Koskaan minulta ei ole kysytty miten haluaisin ja mitä. Yllättyneenä tästä annoin luvan varovaiseen sisäänmenoon. Toinen otti pääni syliinsä ja silitti hiuksiani. Tunsin poskellani miehen kovan elimen ja haistelin sen tuoksua. Hiukan jännitin mahdollista kipua pyllystäni, mutta varovasti kumppani asetti terskan aukolle.

Ehkä sun kumppanillasi tulee poikkeuksellisen vähän tavaraa tai sitten se on jotenkin poikkeuksellisen tahamaista? Miten löysäpimppistä sakkia täällä oikein on, jos valuu lakanoille ja pitkin reisiä ennen kuin ehditte kylppäriin asti? Tyttöystäväni oli lähtenyt kolmeksi viikoksi Espanjaan ystävänsä luo ja kaluni tuntui olevan puoliseisokissa koko ajan, kun en ollut saanut kolmeen viikkoon. Hyväilin alapäätäni ja katselin poikien hidasta runkkailua. Ei se spermat suuhun minun pillu ollut, mutta minusta pillun käyttö tähän toimitukseen on parempi.

2 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *