uhkeat naiset voimakas orgasmi

Oi ihanaa sitä tunnetta! Täällä on semmonen tilanne että nykyään tulen lähes aina. Ja näin oli kun muutettiin yhteen. Ehkä se on se rakkaan ihana lämpö joka tekee mulle taian.

Enempi sääntö kuin poikkeus. No,mulla fyysisesti erittäin kovista orkuista kokemusta. Raskausaikana mun orgasmit on aina vahvistuneet niin että tuntuu kuinka koko kroppa olis tulessa ennen h-hetkeä. Ja ne "krampit" tai "kouristukset". Miten joku niin taivaallisen tuntuinen voi samalla NIIN sattua. Kai liittyi tuohon limakalvoturvotukseen tai johkin,mutta parissa raskaudessa en viimeviikkoina enää halunnut orgasmia kun se sattui liiaksi samalla kuin tuntui hyvältä.

Synnytyksen jälkeen tilanne tasaantui,mutta herkempi olen joka raskauden jälkeen ollut. Saan helposti orgasmin,joskus jopa liian. Mutta ap,jos tuo ei tuntunut pahalta niin eikö se ole hyvä asia?

Osasit heittäytyä mukaan ja antautua kunnolla. Se on vähän tavallaan ihmeellinen tilanne kun toinen osapuoli itkee ja toinen nauraa. Kannattee lukea Kari Heusalan kirja Naisen seksuaalisuus Siellä puhutaan erilaisista orgasmeista; klitoris- ja emätinorgasmit yms.

Ei ole ikinä tullut mitään tuollaista. Muutenkin orgasmi on työn ja tuskan takana, erittäin harvinainen ja kestää pienenpienen hetken. Kaikilla ei oo helppoa: Noniin naiset, nyt kaikki vinkit kehiin kuinka tuollaisen saa. Edna Birch Aktiivinen jäsen. Edna Birch , Mie en vieläkkään ossaa sanoin kuvailla sitä ensimmäistä orgasmia tuon nykysen miehen kans.

Mut se tuntu ihan käsittämättömältä, ehkä siksi, että se oli minun elämäni eka orgasmi. Ja juu, ikää oli jo kumminki hetkinen Luulin kyllä jo sitä ennenki saaneeni mokomia mut sillon mulle valkeni että enpä olekkaan Se oli eka kerta tämän miehen kans ja jotaki ihan muuta ko siihen astiset kokemukset mulla. Sitä ennen en ees välittäny seksistä, nykyään tuntuu etten pärjää päivääkään ilman: Joskus ko oikein on virittäytyny tunnelmaan nii kyllä ne orgasmit hipoo taivaita ja tuntuu että taju lähtee ja itku tullee.

Mutta vaikka nainen pystyy saamaan toisen orgasmin, hän ei välttämättä saa sitä. Tutkimukset osoittavat, että vain 14—40 prosenttia naisista on saanut useita orgasmeja yhden sänkysession aikana.

Miten sitten voit edistää moninkertaisen nautinnon saavuttamista? Varmista ensinnäkin, että hän haluaa sitä. Jotkut naiset ovat mieluummin sylikkäin orgasmin jälkeen, eivätkä kaipaa painostusta uusintaan.

Toisekseen kannattaa muistaa, että naisissa on paljonkin eroa siinä, millä tavalla he saavuttavat orgasminsa. Joten vaikkakaan ei ole olemassa kaikkiin naisiin tehoavaa ohjeistusta, näiden Men's Healthin listaamien vinkkien avulla voit ainakin edistää mahdollisuuksia naisen nautinnon tuplaamiseen — tai triplaamiseen.

Halun herättäminen on oleellinen osa mitä tahansa seksuaalista aktiviteettia. Mutta hän saattaa tarvita suurta määrää seksuaalista jännitettä orgasmin saavuttaakseen. Men's Health -sivustolla asiaa verrataan sudennälkään. Ahmit äkkiä aterian ja santsaat vielä parin lautasellisen verran. G-piste on vaikea löytää — viisi naista paljastaa omat keinonsa. Kannattaa siis kiusoitella häntä ajoissa ja usein.

Lähetä hänelle seksikäs viesti aamulla, koskettele häntä ruokapöydän alla ja helli häntä. Siinä vaiheessa, kun iltatoimet vaihtuvat sänkypuuhiksi, hänellä tulisi olla jo kova seksinnälkä.

Anna naisen klitoriksen levätä orgasmin jälkeen — klitoris on nimittäin usein todella herkillä juuri seksin jälkeen, muistuttaa She Comes First: Älä kuitenkaan lopeta kaikkea hyväilyä. Käytä minuutti tai pari suuteluun sekä hänen rintojensa ja takapuolensa ja muiden alueiden hyväilyyn — älä kuitenkaan koske intiimialueita.

Kuiskaa hänen korvaansa, kuinka kauniilta hän näyttää. Pitää hänet koko ajan hieman kiihoittuneessa tilassa, jotta sinun ei tarvitse aloittaa lähtöruudusta, kun päätät johdattaa hänet huipulle uudemman kerran.

Naisen saatua orgasmin veri virtaa vauhdilla hänen intiimialueilleen ja jää viipyilemään sinne. Näin myös seuraavan orgasmin saaminen on helpompaa, selittää Kerner.

Kerner ehdottaa puhumaan tuhmia, jotta nainen on valmis kakkoskierrokselle. Sano vaikka, että "Tuo oli niin kuumaa — haluan sinua uudelleen". Kohdista sitten kaikki huomiosi hänen intiimialueilleen aloittaen kevyellä kosketuksella.

Kerner kehottaa piirtämään sormella tai kielellä kevyitä ympyröitä hitaasti hänen klitoriksellaan. Nosta vauhtia, painetta ja voimakkuutta pikkuhiljaa. On ihan suotavaa pysytellä liikkeissä ja tekniikoissa, joiden tietää toimivan.

Mutta voit myös kokeilla saada hänet lähemmäs orgasmia kokeilemalla jotain uutta ja erilaista. Kosketa vaikka erilaisia erogeenisia alueita kuin aiemmin. Tämä toimii erityisen hyvin silloin, jos hänen klitoriksensa on herkillä ensimmäisestä orgasmista. Uutuudenviehätys saa myös mielihyväkemikaali dopaaminia erittymään, mikä puolestaan voi saada hänet hekuman huipulle — toistamiseen — nopeammin, Kerner vinkkaa. Tähtää esimerkiksi hänen g-pisteeseensä takaapäin - tai nainen päällä -asennoissa.

Tai piirrä sormillasi tai kielelläsi ympyröitä hänen nänneihinsä. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa. Eivätkö paukut riitä seksiin arkena? Seksihetken sopiminen viikonloppuun voi olla hyvä ajatus.

Sai vanhemmiltaan härskin videon kymppikerhosta — tyttären twiitistä somehitti: Tämä on asiantuntijan mukaan päivän paras hetki harrastaa seksiä — ota kaikki hyöty irti kesälomalla!

Mies väittää apteekin kertoneen vaimolle Viagrasta — avioliitto nyt pilalla. Luopui alkoholista, sokerista, gluteenista ja jopa orgasmeista — näin kuukauden haaste sujui mieheltä: Seksiasento, joka tutkitusti parantaa naisen mahdollisuuksia orgasmiin: Näin autat naista saavuttamaan orgasmin. Seksityyny tuo lisää nautintoa. Erikoinen kikka ennen seksiä saattaa parantaa mahdollisuuksia orgasmiin — voisiko olla näin helppoa?

Tuoko juhannuksen kukkaseppele sulhon? Testaa keskikesän lemmenloitsut ja juhannustaiat! Iida on raskaana ja Tinderissä — sai osakseen palauteryöpyn: Hayley kutsui ex-poikaystävän häihinsä — mieheltä vitsikäs vastaus. Onko aikuisen mahdollista unohtaa äidinkielensä? Yhdysvaltalainen hakkeri nimeltä "Bitcoin Baron" saa 20 kuukautta vankeutta useiden kaupunkien viranomaispalveluiden jumiuttamisesta palvelunestohyökkäyksin.

Kaupungeissa viihtyvät eläimet ovat tarpeeksi älykkäitä sopeutumaan ihmisen luomaan ympäristöön. Niiden äly kuitenkin aiheuttaa kaupunkilaisille päänvaivaa. Perunasalaattia valmistettaessa tärkeintä on legendaarisen julkkiskokki Julia Childin mukaan kiinnittää huomiota perunoiden kyspyyteen ja majoneesin määrään.

uhkeat naiset voimakas orgasmi Kuinka uusi alkoholilaki on vaikuttanut sinuun? Paksu nainen nussii autossa. Miehet vastaavat Miehet kertovat, mikä on parasta seksissä. Seksikäs beibi masturboi kunnes saa orgasmin. Parisuhteen haluttoman osapuolen on turha syyllistää kumppania tämän haluista. Raskausaikana mun orgasmit on aina vahvistuneet niin että tuntuu kuinka koko kroppa olis tulessa ennen h-hetkeä. Paksu nainen sormettaa kotona.

Men's Health -sivuston seksineuvoja Debby Herbenick sanoo, että vaikka miehet tarvitsevat pienen palautumisajan ennen kuin uusi orgasmi on mahdollinen, naisten ei tarvitse odotella. Nainen voikin päästä nautinnon toisellle aallolle jo minuutissa.

Mutta vaikka nainen pystyy saamaan toisen orgasmin, hän ei välttämättä saa sitä. Tutkimukset osoittavat, että vain 14—40 prosenttia naisista on saanut useita orgasmeja yhden sänkysession aikana. Miten sitten voit edistää moninkertaisen nautinnon saavuttamista? Varmista ensinnäkin, että hän haluaa sitä. Jotkut naiset ovat mieluummin sylikkäin orgasmin jälkeen, eivätkä kaipaa painostusta uusintaan. Toisekseen kannattaa muistaa, että naisissa on paljonkin eroa siinä, millä tavalla he saavuttavat orgasminsa.

Joten vaikkakaan ei ole olemassa kaikkiin naisiin tehoavaa ohjeistusta, näiden Men's Healthin listaamien vinkkien avulla voit ainakin edistää mahdollisuuksia naisen nautinnon tuplaamiseen — tai triplaamiseen.

Halun herättäminen on oleellinen osa mitä tahansa seksuaalista aktiviteettia. Mutta hän saattaa tarvita suurta määrää seksuaalista jännitettä orgasmin saavuttaakseen. Men's Health -sivustolla asiaa verrataan sudennälkään.

Ahmit äkkiä aterian ja santsaat vielä parin lautasellisen verran. G-piste on vaikea löytää — viisi naista paljastaa omat keinonsa. Kannattaa siis kiusoitella häntä ajoissa ja usein. Lähetä hänelle seksikäs viesti aamulla, koskettele häntä ruokapöydän alla ja helli häntä. Siinä vaiheessa, kun iltatoimet vaihtuvat sänkypuuhiksi, hänellä tulisi olla jo kova seksinnälkä. Anna naisen klitoriksen levätä orgasmin jälkeen — klitoris on nimittäin usein todella herkillä juuri seksin jälkeen, muistuttaa She Comes First: Älä kuitenkaan lopeta kaikkea hyväilyä.

Käytä minuutti tai pari suuteluun sekä hänen rintojensa ja takapuolensa ja muiden alueiden hyväilyyn — älä kuitenkaan koske intiimialueita.

Kuiskaa hänen korvaansa, kuinka kauniilta hän näyttää. Pitää hänet koko ajan hieman kiihoittuneessa tilassa, jotta sinun ei tarvitse aloittaa lähtöruudusta, kun päätät johdattaa hänet huipulle uudemman kerran. Naisen saatua orgasmin veri virtaa vauhdilla hänen intiimialueilleen ja jää viipyilemään sinne. Näin myös seuraavan orgasmin saaminen on helpompaa, selittää Kerner. Kerner ehdottaa puhumaan tuhmia, jotta nainen on valmis kakkoskierrokselle.

Sano vaikka, että "Tuo oli niin kuumaa — haluan sinua uudelleen". Kohdista sitten kaikki huomiosi hänen intiimialueilleen aloittaen kevyellä kosketuksella. Kerner kehottaa piirtämään sormella tai kielellä kevyitä ympyröitä hitaasti hänen klitoriksellaan. Nosta vauhtia, painetta ja voimakkuutta pikkuhiljaa.

On ihan suotavaa pysytellä liikkeissä ja tekniikoissa, joiden tietää toimivan. Mutta voit myös kokeilla saada hänet lähemmäs orgasmia kokeilemalla jotain uutta ja erilaista. Kosketa vaikka erilaisia erogeenisia alueita kuin aiemmin. Tämä toimii erityisen hyvin silloin, jos hänen klitoriksensa on herkillä ensimmäisestä orgasmista. Uutuudenviehätys saa myös mielihyväkemikaali dopaaminia erittymään, mikä puolestaan voi saada hänet hekuman huipulle — toistamiseen — nopeammin, Kerner vinkkaa.

Tähtää esimerkiksi hänen g-pisteeseensä takaapäin - tai nainen päällä -asennoissa. Tai piirrä sormillasi tai kielelläsi ympyröitä hänen nänneihinsä. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä. Paketissa oli koru ja viesti. Helena Moeller masturboi ja saa orgasmin. Isotissinen kiimapillu nussii rajusti. Ujo tyttö masturboi ja saa orgasmin.

Vahva ja voimakas lesbo-orgasmi. Kuuma blondi nainen strippaa ja masturboi. Blondi nainen on keski-ikäinen, mutta kuuma. Kuuma, blondi nainen ratsastaa autossa. Blondi nainen nuolee tyttöystävän pillua. Blondi nainen saa paljon spermat sisään. Kaunis blondi nainen strippaa ja masturboi. Blondi nainen haluaa kiimaisesti munaa. Orgasmin aikana ihminen jännittää liki kaikki kehonsa lihakset ennen valtaisaa vapautusta. Tavalliset ihmiset voivat osallistua projektiin myös itse ja ladata orgasmintäyteisiä videoitaan muiden katseltavaksi.

Sivuston jäsenmaksu on kahdeksan dollaria kuussa, eikä ideana ole näyttää muuta kuin suuren hekuman kyllästämät kasvot. Näistä ihmisistä huomaa, että he nauttivat, vaikkakin toisinaan heidän ujeltaminen, karjuminen ja omituiset ilmeet saavat pakosti naurahtamaan ääneen. Orgasmi on oiva keino laukaista stressiä ja jännitystä. Ennen nukkumaanmenoa saatu laukeaminen lienee yksi maailmankaikkeuden parhaimmista unilääkkeistä ja samaan aikaan aamulla ennen töihin menoa kohdattu orgasmi valjastaa kehon hyvinvoivana päivään.

SpaceX-yhtiön Falcon-raketit ovat kokoluokaltaan valtavia. Niiden todellista mittakaavaa on kuitenkin. Venäjän Burger King on pahoitellut someraivon synnyttänyttä mainoskampanjaansa.

Yhdysvaltojen Washingtonin osavaltiossa sijaitsevan donitsikahvilan asiakkaat saavat kiittää henkensä säästymisestä. Avaruushirviö Predator vaikuttaa vaihtaneen ihmismetsästyksen tervehenkisempään harrastukseen. Mindfulness ja meditointi ovat tulleet olennaiseksi osaksi ihmisten mielenterveyden hyvinvointia. Lasten hyvinvointi muodostuu yleensä rajoista, rutiineista ja rakkaudesta. Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi.

Käyttämällä sivustoa hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi. Lehdistötiedotteet pyydetään lähettämään sähköpostitse osoitteeseen toimitus stara. Fonecta Enterprise Solutions Puh. Etusivu Viihdeuutiset Kaikki Viihdeuutiset Euroviisut Festarit Uusimmat Viihdeuutiset -artikkelit Mies väitti olevansa Marokon pääministeri — sai pöydän täyteen varatusta ravintolasta!

Näin valtavia SpaceX-raketit todella ovat Burger King kehotti tekemään lapsen MM-futarin kanssa — lupasi ilmaisia Whoppereita PowerParkissa massiivinen juhannusjuhla — festarit ja kansainväliset ravit! Autoilija hämmästyi — Predator ajoi vieressä moottoripyörällä! Blac Chyna taas raskaana? Nämä kuvat aloittivat huhumyllyn Samulin Edelmannin ja Olavi Uusivirran bromance — pusukuva nettiin!

Tässä yksinkertaiset vinkit mielen rauhoittamiseen Massiivinen idealista kesälomalaisille — turha valittaa tylsyyttä Onko lapsesi levoton ja ahdistunut? Suolakurkun makuiset popcornit jyräävät Hyödynnää vohvelirautaa monipuolisesti — myös suolaisten herkkujen valmistamiseen Suosituimmat asiasanat parisuhde seksi kauneus seurustelu terveys ruoka kuntoilu nainen meikkaus vartalo nainen laihduttaminen rakkaus muoti nukkuminen fitness mies treffit perhe hyvinvointi hiukset vartalo mies onnellisuus avioliitto alkoholi ystävyys raskaus häät laihdutus nainen toimisto kuntosali deittailu avioero uskottomuus lapset liikunta Matkailu Kaikki Matkailu Uusimmat Matkailu -artikkelit Lomalle Thaimaahan?

Älä rahoita norsujen kiduttamista Älä vie seksivälineitä näihin maihin — voit joutua vankilaan StaraTV: Tältä Tampereen Laukontorin uusi Saunaravintola Kuuma näyttää! Ibizan lento teki hätälaskun humalaisten vuoksi — seksinukkeja ja häiriköintiä Lentoyhtiö kielsi avustajavuohet — määrittelivät sääntöjä uusiksi Reissaajien salaisuudet paljastuivat — kuusi tapaa mahdollistaa matkustelu Keltainen taksi kuuluu New Yorkiin — tiesitkö näitä asioita?

Facebookin tekoäly korjaa sen pian Kaupungin ratkaisu onnettomuuksiin: Älypuhelinriippuvaisille oma kävelykaista Pokemon Go saa kaivatun ominaisuuden — hahmojen vaihto mahdolliseksi! Nyt se on virallista!

3 People reacted on this

Leave a Reply:

Your email address will not be published. Required fields are marked *